Drengemor

At være mor til en dreng kan være en smule udfodrende for en pigepige som mig. Altså jeg kan sagtens lege vildt og har efterhånden lært navnene på samtlige byggeplads/landbrugsmaskiner og andet køretøj. Også værktøjet kan jeg finde rundt i. Otto har styr på at hans mor er en “gammel dame” og at jeg ingen tissemand har, det er han ikke bleg for at fortælle alle på vores vej, særligt fremmede deler han gerne den information med.
Den anden dag var jeg ved at gøre Otto soveklar. Han har fået et sæt nattøj med Star Wars motiv på, dette skulle jeg give ham på og gik i gang med at nynne Star Wars temaet for ham…. Troede jeg… Indtil jeg godt kunne høre at den var gal, for det jeg var igang med at nynne var ikke Star Wars, men introen til Dallas.

May the force be with me…
http://youtu.be/Md2YoqPlEtU

4 replies
 1. Dot says:

  Det kender jeg sååå godt, også det med tissemands-info til alle. Men jeg opbyggede dog en sær stolthed omkring at han til sidst kunne afkode hvilke mennesker der havde en tissmand, og hvilke er manglede. Det tog dog en rum tid at lære 🙂 Jeg har ikke tal på hvor mange mennesker rundt i det danske land der ved at ‘min mor har ikke en tissemand’….. SUK.
  Kh Dot.

  Svar
 2. Sidsel says:

  Åh ja, vi kender tissemandssnakken herhjemme.
  Milo 2 år: “Far stor tissemand. Milo lille tissemand. Mor … lille tissemand? (tænke)… Nej mor tissekone” Så fik vi vist sat det på plads.

  I øvrigt ville jeg ønske at Milo kaldte mig gammel dame – og ikke “stor pige” som nu …

  Svar
 3. Charlotte says:

  Hahaha… De to melodier minder også lidt om hinanden 😉

  Har selv en søn – og han har en Star Wars t-shirt. Skal huske dette inden jeg begynder at nynne tema for ham.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *