Donuts

Ja kære læser. Det skal handle om donuts, for jeg skal have det ud af systemet. Det har bidt sig fast i min hjerne (oveni noget dårlig Maroon 5, der også kører rundt og forstyrrer). Sammen med croissanter er denne gudespise en af mine absolutte yndlings. Altså! Friturestegt dej indsmurt i alverdens søde sager, hellow!! Jeg har haft lyst til at sætte tænderne i sådan en fætter de sidste mange dage (pms forstår du nok). Men jeg har endnu ikke taget mig sammen til at smutte ind i en 7/11 for at købe fire en. Her til morgen har Joy the baker uploadet en opskrift på chokolade glacerede donuts, så nu er min craving ekstrem. Jeg er ikke typen som lige kaster mig ud i avancerede opskrifter, så jeg har ikke tænkt mig at afprøve førnævnte opskrift, men derimod tage det som et klart tegn på at jeg skal have indfriet min donutcraving ASAP!
Så hvis du ser mig stå med hånden langt nede i en 7/11 pose og med et saligt blik i øjnene et sted på Vesterbro senere i dag, er det bare derfor.

Hvorfor er det at vi ikke har dunkin donuts i danmark?? Hvorfor!!
6 replies
 1. hulebo says:

  Ha ha, jeg blev kureret for min donuts trang for en del år siden i Thailand. Min kæreste og jeg skulle rejse en hel nat i bus, og madpakken var Cola og dunkin donuts! Jeg tror vi havde ti forskellige med, som vi delte. Uhm. Men siden har jeg faktisk sagtens kunnet undvære dem (til fordel for så meget andet lækkert, jo…)

  Svar
 2. Dorthe K says:

  Det kan du fanme ikke være bekendt! PIS! Dunkin' Donuts – I miss you!!! Og jeg overvejer nu om ikke jeg liiiige kan smutte omkring 7/11.. For genbrugsbiksen, hvor jeg skal aflevere noget for småt børnetøj, ligger jo nææææsten lige ved siden af.. Damn! Der er dømt donuts til frokost!

  Svar
 3. Øglemor says:

  Sjovt – donuts (og klejner, men same-same i min verden) er nok noget af det eneste bagværk, jeg ikke kan lide. Selv om idéen om en donut så absolut er appellerende, så bliver jeg bare skuffet hver gang, jeg smager en. Men måske jeg bare har smagt de forkerte – har fx aldrig prøvet dem fra Dunkin' Donuts…

  Svar
 4. klummefabrikken says:

  Hvorfor vi ikke har Dunkin Donuts i DK? Fordi sådan en som jeg ville dø af fedt om hjertet på rekord tid! Derfor! For nøj – de er gode. Især dem med noget syntetisk, sødt creme i. Mums. For guds skyld – lad dem aldrig komme til DK!

  Svar
 5. Marianne says:

  Kan heller ikke forstå hvorfor Dunkin Donuts ikke er kommet til Danmark endnu eller de skønne, skønne cheesecakes fra Cheesecake Factory i Chicago! Spiser også ind i mellem en (eller 2) donuts fra 7/11, men de kan slet ikke måle sig med de andre. :)Og jeg elsker også gode croissanter, og her synes jeg 7/11 laver nogle, der smager virkelig godt! I mange dage har de haft tilbuddet: 2 for 10 kr., hvilket jeg har benyttet mig flittigt af 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *