De stakkels fødder

Jeg har været strid ved mine fødder så længe jeg kan huske. Deres størrelse har altid generet mig og som teenager klemte og maste jeg dem ned i for små sko. Og stavrede så rundt i konstant smerte. Jeg begyndte at arbejde som model forholdsvist tidligt, hvilket ikke gjorde det meget bedre, for af en eller anden grund har samtlige af de sko jeg har fået udleveret til både shows og fotoserier været for små, og ikke alle stylister er til at forhandle med, så som oftest måtte jeg bare skrue mine plader ned i en str 38 og bide smerten i mig. Faktisk har mine fødder været under så meget mishandling at det yderste af begge mine lilletæer er følesesløse, som i fuldstændig lamme. Man kan stikke nåle igennem huden (tror jeg) uden det kan mærkes. Jeg ved godt at jeg med garanti får endnu flere knyster (har allerede nogle stykker), og jeg fortryder nu virkelig at jeg ikke passede bedre på dem. Men har jeg så lært noget af det?? Åbenbart ikke. I dag har jeg et par støvler på som simpelthen gør så ondt. Det er et par jeg har haft liggende i et år og hver gang jeg har taget dem på har jeg måtte flå dem af pga smerte. Men jeg ved også at de lige skal gåes til og så går det nok. Dem af jer der følger mig på twitter ved at jeg den anden dag tabte min ene skosål, det var mine favoritstøvler det gik udover og da mit budget denne måned for længst er overskredet, stod jeg i dilemmaet: “stilletter Vs. smertestøvler, som nok bare skal gåes til”.Og ja, smertestøvlerne vandt. Selvom jeg nu ville ønske at valget var faldet på et par upraktiske 10 centimeters hæle. Jeg nåede lige ind på arbejdet og sparkede dem af under mit skrivebord og jeg overvejer nu om det mon er passende at gå til frokost uden sko. Det er det naturligvis ikke. Så om 2 timer må de på igen. De små svin. Men pæne er de og det er jo overhovedet ikke det vigtigste.

4 replies
  1. Mince says:

    Kan IKKE FORDRAGE at have for små sko på. Det er SÅ irriterende og man kan jo ikke lade være med at tænke på andet imens torturen varer og desuden går man jo lidt sjovt når de klemmer godt om den ene side af tæerne eller hælen, som højest sandsynligt har skiftet farve. De vabler der opstår og tørre hud efterfølgende… puha, får sved på panden bare ved tanken! Derfor køber jeg gerne et par sko der er halvt til et helt nummer større, så de er rare at have på. Der er jo alligevel ingen der kan se forskel på om det er str. 39 eller 41, når først de er på fødderne. 😉 Kan du ikke fortælle lidt om dit model-liv? Jeg tror at vi er flere der er ret nysgerrige for at høre lidt om hvordan du startede og om du stadig er på? 🙂

    Svar
  2. Cecilie says:

    Meeega ubehageligt. Jeg måtte alligevel spise frokost uden sko på. Det bliver en interessant hjemtur i dag 🙂 Jo, jeg har godt overvejet det og vil bestemt skrive lidt om det snart.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *