Bloggers delight

Ja. Nu er jeg her. På wordpress. Hos Bloggers delight. Jeg har været i en længerevarende dialog med mig selv om hvorvidt det var noget jeg havde lyst til og mod på. Der er flere grunde til at jeg endte på at sige go! For det første er jeg ufattelig glad for endelig at være kommet væk fra blogspot, som jeg længe har haft et turbulent forhold med. For det andet er det et kæmpe plus af få nogle kompetente mennesker til at hjælpe mig med alt det tekniske som jeg aner ingenting om. Koder og den slags. Que?! Og så the obvious: selvfølgelig at få lidt ekstra penge på kontoen, hvilket betyder mere overskud og på sigt forhåbentlig mere tid til Otto, til mig selv og til bloggen. Ding ding ding! Jeg er jo hverken modeblogger eller en celeb (?!), så jeg er spændt på om konceptet fungerer på en blog som min, en hverdag/livstil/mor/dagbogs blog, men nu er jeg sprunget ud i det og jeg håber at I vil tage pænt imod det, eller om ikke andet kan forstå hvorfor jeg er endt på beslutningen om at sige ja tak. Nåårhja og at I (og jeg) kan vænne sig til de mange bannere. For det er naturligvis en af de ting som jeg ved at flere har det stramt med, det har jeg blandt andet set på et par af de utilfredse kommentarer der er kommet når jeg har nævnt produkter eller steder jeg har besøgt (også selvom det ikke har været for at reklamere, men pyt nu med det). Indholdet kommer til at være præcis det samme. Velkommen til. 

19 replies
 1. Sidsel says:

  Ih hvor dejligt. Tillykke med din nye blog(adresse)!
  – Men jeg bliver altså lidt træt i øjnene af teksten nu. Det står anderledes end før – mangler ligesom lidt luft/linjeskift.
  Jeg vil jo gerne have det hele med, nemlig 🙂

  Hilsen Sidsel.

  Svar
 2. liv says:

  tillykke med det,
  kan du ikke få lavet linierne lidt kortere? det er dårlig usability at have så lange linier, det gør det virkelig svært at læse…

  Svar
 3. Sidsel says:

  Tillykke med det nye 🙂 jeg kan sagtens leve med bannere osv, men det virker som om siden ikke er ordentligt loadet hver gang jeg går ind på den – som om den mangler kanter, eller lign – jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men det mangler ligesom lidt lækkerhedsafslutning 🙂

  Sidsel

  Svar
  • sneglcille says:

   @lotte og Sidsel, det kommer det kommer 🙂 Ja Lotte jeg er nu en del af et fællesskab hvor vi kun må lege med hinanden og spise hinandens cupcakes 😉 Den kommer. Og du er naturligvis på den.

   Svar
 4. Lotte B says:

  Det sq ikke så meget min egen navle – den kan jeg godt finde, thank you very much…men wewonder (har jeg genfundet), 5 inch up (har jeg ikke fundet) og nogle andre, som jeg af vane klikkede videre på fra dig…

  PS: “lege med hianden” giver et meget forkert billede af et meget kvindeligt blog-fællesskab med Linse…gone lesbo?

  Svar
 5. maja says:

  puha, så fandt jeg dig (=din blog igen), helt panik over der ikke kom opdateringer på Bloglovin, så måtte lige søge på den..
  Men det ser ud til at der er lidt Bloglovin problemer, i hvert fald er de tre senest indlæg ikke synlige fra bloglovin

  Svar
  • sneglcille says:

   @ Maja, 🙂 Godt du fandt mig! Ja det driller med Bloglovin, er lige ved at finde ud af hvordan jeg får det til at virke.

   Svar
 6. Christine says:

  Fedt. Men synes næsten lige du skal skrive på din gamle blog, at du er flyttet. Jeg er trofast læser af din blog og undrede mig over hvorfor der ikke var noget fra dig… men jubii du er her stadig:) Du er cool kvinde og en sej mor!

  Svar
  • sneglcille says:

   Tak Christine. Mange mange tak! Den gamle blog skulle meget gerne omdirigere hertil automatisk. Og snart (håber jeg) får jeg min google friend connect dims op at køre og så kan man igen se de nye indlæg via blogger.com 🙂 Indtil da er jeg både på bloglovin og facebook.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *