Østrogen din bitch!

Nøj hvor gad jeg godt slippe for den tøsefornærmede urimelige ko, der har slået lejr i min krop her til aften… Har prøvet at æde hende ud, i P-tærter og skildpadder. Det virker ikke. Hun bliver bare mere ynkelig. Har prøvet at tage de store overskudssko på og tænke positive tanker og ringet til den udsatte med et “hva så der” friskt smil i stemmen. Det hjalp slet ikke, for (og nu spørger jeg bare) hvis man er åh så tømmermændsramt at man ikke orker at ses, hvorfor fuck orker man så at ligge på en legekammerats sofa 100 meter fra min lejlighed?!?! Klaphat! Stik mig posen med P-tærter og noget crappy fjernsyn. Nu!

Ok ok, nu har jeg ganske vist ikke sådan direkte spurgt om vi skulle ses i dag, vel. Men har absolut hentydet det og prøvede faktisk ihærdigt at gøre opmærksom på mig selv på op til flere sms’er i formiddags, mens “nogen” sov sin DHL-goes-bodega brandert ud.

Hvornår lærer mænd at læse vores tanker hva?!

– Posted using BlogPress from my iPad

7 replies
 1. Anonymous says:

  haha! ELSKER dine østrogenindlæg! Mest fordi de indtilvidere er faldet sammen med den periode, hvor jeg er en urimelig ko! Det er såååå dejligt at vide at man ikke er den eneste <3

  Svar
 2. Lea says:

  Junker din blog virkelig meget.Tror at jeg har tjekket den hver dag i et halvt år. Det er meget mærkeligt, den der følelse af at kende en person, som ikke aner hvem du er, og som aldrig har mødt – jojo, har flere gange været overbevist om at diverse lyshårede kvinder jeg ser på Vesterbro var dig.Nårm, det jeg ville med kommentaren, inden jeg blev helt starstruck var at spørge: Hvordan har de mennesker tæt på dig, det med at blive nævnt i bloggen, som du fx gør i det her indlæg?

  Svar
 3. Cecilie says:

  Lea, tak for din kommentar! Dejligt at du læser med. jeg ved det faktisk ikke, har endnu aldrig fået sure miner 🙂 Jeg skriver aldrig noget som jeg ikke kan sige højt og da jeg altid kun skriver min egen side af diverse situationer, og med en humoristisk tilgang, kunne jeg ikke forstille mig at der er nogen, som har noget imod at jeg nævner dem. Det håber jeg ihvertfald ikke 🙂

  Svar
 4. Anonymous says:

  Vi kommer aldrig til at læse jeres tanker, og det gider vi mildest talt heller ik.Vi har som mænd sindsyg mange ting at skulle forholde os til i forvejen – Vi går alle rundt og tror vi er superhelte(tror vi selv) og vil redde verden, spille playstation med drengene(uden at der sidder en skinke på ens skød), drikke bajere med drengene, vi vil skabe ting og have afvide at vi er fantastiske og unikke – det er sindsyg meget i hovedet på os. Så please vil i ik nok være søde og rare at stoppe alt det der "behind the scenes" stuff?Vil i ik nok bare sige tingene som de er?Kalde en spade for en spade og en skovl for en skovl?Hva? Så lover vi også at sige tingene som de er.Tak for det gode samarbejde:o)Kh fra en mand.

  Svar
 5. Lisa says:

  Kære "en mand".Det er fandme (undskyld!)i orden, det du skriver. At sige tingene som de er. Det er da til at forstå!You rock, brother.And you do too, Miss Cille 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *