Utilstrækkelig

Jeg er en rigtig bitch. Over for mig selv that is. Jeg banker mig selv i hovedet med åndssvage ting. Arbejder for meget, tjener for lidt, skriver elendigt, mister læsere, klasket hår, store fødder, intet overskud, ingen penge, for mange regninger, brok brok brok. Jeg brækker mig fandeme. Over mig selv. For helt ærlig?! Det er jo nonsens. Skal måske lige skynde mig at sige at ovenstående tanker sjovt nok følges med en grum omgang PMS, og de er et virkelig umage par. Nøøøøj jeg er sur og frygtelig. Jeg hvæser af omverdenen, fnyser af regnen og har enoooormt ondt af mig selv. Ikke klædeligt skulle jeg hilse at sige (og sige? At sige? Hva fuck siger man?). Ydrk! Jeg føler mig som en pissefornærmet teenager døgnet rundt. 5 dage hver måned, det er sgu da ikke holdbart. Og nu spørger jeg bare, hvorfor er det at man ikke kan nøjes med at have det som lort, man skal også ligne det?? Seriøst, min hud fucker, mit hår slasker, min krop er sær, mit ansigt er gråt og forkert. Eddermame en dårlig kombi.
Hvæææææs!
3 timers arbejde endnu, og SÅ ripper jeg min netto for Toms skildpadder og salmiaklakrids, henter barnet og så spiser vi fandme pizza til aftensmad.
Farvel og tak!

8 replies
 1. Anonymous says:

  Hahahahaha og taaaaaak fordi du er ligesom mig! Hvis du finder en kur imod det, SKAL du dele den med mig (!!)

  Svar
 2. Pernille says:

  Lyder som en plan… Op med stængerne og ned med lakrids og chokolade! Måske man skulle efterabe dig i aften?! Altså minus barnet… Jo, det gør jeg sgu!

  Svar
 3. Mikasmor says:

  Har kun én ting at sige: P-STAV! Byebye lortelort, helloooow freedom! Selvfølgelig ikke alle der oplever at det forsvinder helt men det gjorde mit. SGU! Indtil videre hele 9 måneder uden. Pissefedt mand – kan kun anbefales 😉 – Malene

  Svar
 4. Anna says:

  Hurra, jeg er ikke alene!!! Det eneste der hjælper på (lorte)PMS er motion, men hallo!, hvem har lige lyst til at løbe ne tur, når verden er forfærdelig og maven helt oppustet? Totalt uretfærdigt! 😉

  Svar
 5. Rachel says:

  Ah, dengang jeg tog yasmin p-piller var jeg også PMS fri – det var sgu tider;) og som du ved blev jeg en tosse da jeg droppede dem… Og nu er jeg gravid og er på den vilde rutchebanetur hvor jeg heldigvis er mere high on life end down in the ditch;)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *