Ting man (åbenbart) ikke skal sige højt #1

Jeg bryder mig ikke om Tina Dickow (Dick hæhæhæh), det gør jeg ikke. Faktisk kaster jeg lidt op indvendigt når jeg kommer til at høre hende synge (eller falder i søvn, det varierer). Men ingen forstår mig rigtigt, folk kigger skævt til mig når jeg fortæller om min dislike imod hende og jeg føler nærmest at jeg har sagt at nogens børn er grimme eller har sparket til en hundehvalp. Nåh men så excusez-moi. Jeg synes i øvrigt også at Mads Langer skal flette næbbet.
Det var bare det… God søndag.

21 replies
 1. Anonymous says:

  Hvis man kunne trykke 'like' til en blogpost, havde jeg gjort det! Mads Langer er altså noget af det mest kedelige

  Svar
 2. Anonymous says:

  (Helt tilfældigt lander denne kommentar i dette indlæg.)Men hold kæft hvor er du bare sej! Sådan virkelig cool, hvis man en dag stod alene med barn, så ville det ikke være det værste at være dig… overskuds-heads-up herfra!

  Svar
 3. Anonymous says:

  ENDELIG!! Jeg er også den eneste i min omgangskreds der ikke kan fordrage hende. Kan stadig blive sur over at hun blev sat til at spille på Orange Scene i 2008 (eller 2009!) på Roskile Festival. Hvad fanden lavede hun der?! Hendes band havde hverken karisma eller energi til at fylde så stor en plads. For ikke at tale om hendes sangstemme (hun sang falsk op til flere gange!) Puuuhhaaaa.

  Svar
 4. Anonymous says:

  Enig!! Det er så pisse-kedeligt, og folk går helt i baglås når man siger det! Undskyld mange gange, men jeg bryyyyyder mig heller ikke om Kashmir eller Coldplay!

  Svar
 5. Anonymous says:

  Oh god, så rigtigt. Folk udbryder altid: "Hvad?! Mener du det?" når jeg siger, at jeg ikke bryder mig om hende. Eller decideret synes hun er nederen.

  Svar
 6. Mette says:

  Jeg må jo nok bryde sammen og tilstå, at jeg er helt pjattet med Tina D's musik.. Men fred være med, at andre ikke lige er til den slags.. Det kan virkelig ikke få mig op i det røde felt. Så Cecilie – hvis du har lyst til at sige at du ikke kan lide Tina D, skal du have lov til det, ja du skal så! 😀

  Svar
 7. Sidsel says:

  Tak – det er med det som det er når man som mor siger at man selv synes babyer lidt ligner hinanden alle sammen eller at små babyer er lidt kedelige 😉 Folk kigger skævt :-)Tak for en god blog.

  Svar
 8. Anonymous says:

  Enig!! Mest fordi man kan høre den jyske dialekt når hun synger engelsk (har intet imod jysk – eller engelsk, men kombien er sgu da uheldig!)

  Svar
 9. Maria G. says:

  Ja, ja, ja!!! Euwgh! Og alle elsker hende, for det er åbenbart noget man bare SKAL og når jeg hører en af sangene og jeg siger "hvem fa'en er det?" så får jeg nogle majd, majd skæve blikke!

  Svar
 10. Chabis says:

  Tina D stinker.. Ja så er det sagt… Jeg prøvede virkelig (ligesom en længere oppe) at være open minded, da hun spillede på Orange i 2008 eller 2009 (?), men hun var pisse dårlig! Men jeg fik i det mindste en dejlig lur.. Jeg synes viiiirkelig hendes musik er kedelig!Men det sagt så HEY! Man sviner ikke Mads Langer til!!! Han laver det bedste musik i verden 😉

  Svar
 11. S says:

  Hehe…Det kan godt være, dette indlæg er over et år gammelt (sidder lige og hygger mig med at cykle rundt mellem gamle indlæg=du er en sej snegl), men jeg er simpelthen nødt til at tilslutte mig. Jeg har aldrig forstået, hvad det er med hende…Og endelig er der nogle, som er enige og som ikke ser superfornærmet og skuffet på mig, når jeg siger det! Jeg er jo ikke et dårligt menneske, bare fordi jeg ikke kan lide Tina Dickow, vel?

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] man skal passe på med at sige noget dårligt om DK’s darling, har jeg nu erfaret at det også kan skabe ret dårlig stemning at kommentere folks forhold til […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *