“Tatovering sneglcille”

Er der blevet søgt på 13 gange den seneste uge.
Jeg har stadigvæk kun 1 -skal nok sige til når der kommer flere, kan afsløre at det bliver ret snart. En påfuglefjer. På underarmen. Og jeg er vild med den, selv om jeg tit bliver mødt af undren og kække kommentarer om at “det da godt nok er et flot juletræ jeg har på armen”, ooog så griner vi – høhø! skide sjovt. Hm. Jeg har overvejet at få tegnet øjet op, (måske i farver). Men det er en helt anden snak.

Her er den. Igen. Til dem der har googlet og til jer der ikke har set den endnu.


4 replies
 1. Maria says:

  Der er som om at dem der vil kommentere på tatoveringer altid prøver at finde alternativer til hvad den mon kunne ligne. Den sløjfe jeg har er blevet dømt til saks, solbriller osv. og tror egentlig ikke det er fordi folk ikke kan se hvad det er, men fordi de synes de er hysterisk morsomme når de kommer med kommentarerne. ha. ha.(og det er ikke anderledes med den anden jeg har)Kh

  Svar
 2. Anonymous says:

  Kan virkelig genkende det med folks vittige alternativer. I mit tilfælde er det så bare penis der bliver foreslået … 'nej, jeg har ikke et kønsorgan tatoveret på underarmen, men tak for interessen!'

  Svar
  • Sneglcille says:

   Har altid været tosset med påfuglefjer. Samlede på dem som barn og er altid blevet draget af motivet. Da jeg boede i paris, købte jeg et postkort på et lille galleri. Billedet på postkortet var et fotokopi af en påfuglefjer og det er der inspirationen til tatoveringen kom. Siden hen er den desværre flydt sammen og skal derfor tegnes op, denne gang med farver 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *