Skruk

For første gang nogensinde ved jeg hvad det vil sige at være skruk, sådan helt ind i æggestokkene. Det hænger selvfølgelig sammen med at to af mine nærmeste veninder er gravide og at perifære bekendtskaber popper børn ud som aldrig før. Facebook er fyldt med opdateringer og billeder af lækre krøllede nyfødte unger. Og der er flotte gravide damer overalt i blogland (ja Karoline jeg taler til dig) og i gadebilledet. Suuuk! Det piner mig lidt at det ikke snart er min tur. Ikke at jeg har overskud til det eller at min situation tillader det. Men jeg savner faktisk at være gravid (det er nu at I skal minde mig om ødemer, plukveer og fucked up ligamentsmerter. Tak). Jeg vil også helt vildt gerne give Otto flere søskende og jeg troede bestemt at jeg skulle være den første til at få flere børn. Ævbæv forkert! Jeg er ikke meget for at indrømme det, men det giver et stik af jalousi, når jeg ser ham og freelancer med lillebror, som desværre er virkelig bedårende og fin.

Bare rolig, nu er det overhovedet ikke sådan at jeg har planer om nogen familieforøgelse anytime soon (J du kan godt trække vejret igen), det ville være totalt irrationelt og decideret dumt. Lige nu. Men en dag. måske. Hvis jeg tør. Jeg magter ikke at skulle være ufrivillig single-gravid igen. Så næste gang skal jeg være mere end sikker. For jeg var sikker sidst og tjaah, det var ikke helt nok. Maaan! jeg bliver frygtelig som gravid, en hystade, som helt sikkert skal bekræftes i hoved og røv hele tiden. Stakkels mand som skal befrugte (eeew! klammi ord!) mig. Godt det ikke er mig ihvertfald, gad jeg fandeme ikke.

6 replies
 1. Kathrine R. says:

  I know what you mean! Fætteren har lige offentliggjort at han og konen skal ha' den første, flere bekendtskaber fra efterskolen har poppet en nuttet unge ud og barndomsveninden har allerede erhvervet sig to stks meget skønne piger – begge inden hun fyldte 23! Og her sidder man så i lejelejlighed med kæreste gennem 7(!) år som pt. hverken vil forloves eller ha' et barn …Er det muligt at jeg må låne "Toto" (og evt. også lillebror af Freelancer), så kæresten kan blive bare en smule skruk?

  Svar
 2. karoline-med-k says:

  Det bliver dig igen en dag 🙂 MED en mand til at bekræfte, slæbe tunge ting og købe kager til dig. Og så kan vi andre sidde her og være skruk og misundelige.Da jeg læste dig blog igennem og så dine graviditetsbilleder blev jeg paf af hvor lækker man kan være. (Lækker = slank) Jeg har nu arme som skinker, og jeg er så klar til at skulle igennem en yderst smertefuld fødsel imorgen, hvis jeg bare kunne komme af med mine buler. Men der er lige knap 4 måneder mere at vokse i 🙂

  Svar
 3. Bettina says:

  Gad vide om det (også) har noget med alderen på ens barn at gøre? Jeg har det præcist sådan…*suk* Skal heller ikke have baby igen meget foreløbigt.

  Svar
 4. Kathrine R. says:

  Addendum:Så var det så liiige at manden valgte at fri MIDT i katedralen La Sagrada Familia i Barcelona – jeg trækker dele af ovenstående kommentar tilbage 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *