Ramt af bitterfissen?

Jeg har fået et par bekymrede mails, som omhandler Bethany’s ord om mig i et par indlæg, for noget tid siden. Der bliver spurgt om jeg er ok, og om det er fissen’s ord, der er skyld i at der næsten ingen billeder er på bloggen for tiden. Mange tak for omtanken, de manglende billeder skyldes dovenskab, og prøv at hør, jeg har sagt det før, og siger det igen, jeg synes rent faktisk at bitterfissen er sjov. For det meste. Så nej, jeg tager det ikke tungt at hun får brækfornemmelser af mig, synes jeg er selvglad og mener at Alt for damerne er vanvittige for at have booket mig til et job. Jeg har selvironi, jeg er vild med sarkasme og jeg mener i øvrigt selv at jeg er en nynneklon. En sviner med skarp tunge (og fernet b ånde) giver mig ikke søvnløse nætter. Men en helvedes masse trafik, og det er ikke helt skidt (se mig se mig se miiiig!!!).
Det var alt. Nu skal jeg ud og se mig i spejlet…

– Posted using BlogPress from my iPad

7 replies
  1. Christine R-W says:

    Det var da utroligt så mange bitre fisser man kan samle på et sted (Hos hende "Bethany", men lad dem dog blive der… Så slipper vi andre for at høre på dem 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *