Proportioner, en by i Rusland?

Jeg ved ikke hvad der er gået galt ok?! Jowjow, jeg ved godt at jeg er heldig og min mave er flad. Hip hurra. MEN ak! mine ben, jeg hader hader hader dem. Mine lægge er kraftige og grimme og passer slet ikke til resten af mig. Min overkrop er slank på: wooow, hvad sker der for kravebenet?! Drik lige noget fløde-måden, hvorimod min underkrop er sådan: rimelig god røv der, men hvad sker der for træstammerne i skoene?! Det er åbenbart der alle kagerne sætter sig, lige syd for knæene. Slam! Kagelægge.Værsgo! Gad vide om man kan få suget fedt ud af læggene og få det lagt ind i brysterne?! Det vil jeg gerne bede om. 2 styk lægfedtboobies tak. Seriøst, jeg tog gerne 5 kilo på overkroppen for at udligne forskellen, men det styrer man lissom ikke selv. Spiser jeg ekstra meget smør sætter det sig på lår, røv og lægge (og i kinderne, hvilket er en helt anden snak). Jeg har store problemer kan I godt se ikke?! Nu skal I ikke gå balalaikas i kommentarfeltet vel?!. Jeg veeeed som sagt godt at jeg skal klappe kaje og spise min kage og fryde mig lykkelig over mit minimale taljemål, blahblahblaaah. Men prøv I at rende rundt med lår over OG under knæene, så kan vi snakke… Suuuuk! Den dag jeg kan iføre mig et par skinnyjeans uden at syningen sætter sig i et sært mønster henover skinnebenet, eller et par fede mønstrede leggins uden at ligne en idiot (okok, not gonna happen, heller ikke med tynde stænger, min legginskvote blev opbrugt i 90’erne), er dagen hvor jeg byder jer alle på kæmpestore gin og tonics. Gigantiske. Med paraplyer i. Sgu.

Mvh.
Verdens længste pæreform, helt ned i støvlerne.

17 replies
 1. Anonymous says:

  Jeg elsker dig! Det gør jeg 🙂 Fantastisk sjovt indlæg. Selvironi mixet med sjove almindelige tanker. Tak fordi du ikke tager dig selv så højtideligt. Det er forfriskende med ærlighed, uden at det tigger om bekræftende kommentarer. Tak for en dejlig blog. X Trine

  Svar
 2. Lærke says:

  Nu skal vi ikke tale om, hvem der har det værst – MEM jeg er altså tyk over det hele og tager 2 kg på, bare jeg OVERVEJER om jeg skal spise et stykke kage. Mine lægge er også tykke og grimme, men det er min mave, arme, lår og røv sørme også.. Og hverken skinny jeans eller oversize tøj gør det ikke pænere skulle jeg hilse og sige.. Hmpf…Lærke

  Svar
 3. Cecilie says:

  @Trine Mange tak!@Lærke som sagt jeg ved at jeg skal holde sååå meget kæft, men det gjorde jeg ikke. Du har alt ret til at Hmpf'e af mig. Jeg er bare en forkælet brokkerøv:) God dag.

  Svar
 4. Lærke says:

  Alle har ret til at bitche over deres krop – dyrker det selv en del 😉 Så længe man også er glad.. Jeg har fx nogle utrolig pæne.. ører.. Hæhæ..

  Svar
 5. Anonymous says:

  Jeg er også slank, men hader mine lægge!! Jeg ved godt de ikke er tykke men i forhold til resten af min krop er de altså!!!! har hørt af det hjælper at: STRÆKKE ud i dem! SELVOM du måske ikke dyrker motion (cykling er virkeligt ikke godt hvis man vil have pinde-lægge f.eks.) så stræk ud hvær dag. og ja, så er cykling altså dårligt…. men det hjælper også at træne dem, så de bliver stærke og ikke bare store og blævrede (som mine er lige nu) og så strække ud efter…hilsen Marie

  Svar
 6. Cecilie says:

  @Lærke, Hæh! @Marie, Det er SÅ irriterende og mine 15 kilometer på cykel hjælper ikke på det. Det der med at strække ud gør jeg hver dag, når jeg sidder ned. Har gjort det i ti år snart. Tænker ikke engang over det, gør det pr. automatik. Om det hjælper ved jeg ikke, men jeg gør det !!! 🙂

  Svar
   • Sneglcille says:

    Orv, et gammelt indlæg du har fundet her 🙈😁 Det aner jeg simpelthen ikke. Måler og vejer mig aldrig, og kommer heller ikke til det, så det kan jeg desværre ikke hjælpe med 😉

    Svar
 7. Søs says:

  Altså jeg vil vove at påstå, at det er ligeså slemt at have mega tynde ben og så bare være tyk midt på kroppen…………

  Svar
 8. Emilie says:

  Ok, jeg ved ikke om det virker, men jeg læste i et blad, at især kvinder samler vand i benene og så skal man lave VENEPUMPEØVELSER, som bare er et sejt ord for at ligge på ryggen med benene i vejret og vrikke med fusserne. Det sætter blodomløbet i benene i gang og giver smallere lægge. Altså ifølge det der blad, ikke. Og ellers så fuck det, alle vi andres blikke falder nok først på killerkravebenene og det smækre taljemål 😀

  Svar
 9. Helena says:

  Er det forkert, at jeg elsker, at du har noget du hader ved dig selv, når jeg går her og synes at du er så pisse lækker og virker rigtig sød og har en virkelg fed humor? Og i det hele taget, fra min synsvinkel bare virker hamrende perfekt? Og det er ment som en kompliment og på en meget ikke-lesbisk måde (:

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] det skal lige handle lidt om min sære krop  igen. Jeg meldte mig jo ind i det der fitness helvede og det går da også sådan ok. Jeg har i […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *