Kommer der snart nogle voksne?!

Otto er lige kommet hjem, efter 3 dage hos hans far. Det er dejligt at have ham hjemme. Så dejligt at jeg på trods af rødvinshovedpine har pisket rundt og spillet fodbold med ham hele eftermiddagen, vi sov også til middag sammen og jeg har ikke fået ordnet noget som helst praktisk, selvom det var intentionen. Nu nærmer aftensmadstid sig og vi har intet i huset. For udover rødvin, fik jeg kørt lidt for meget rom indenbords i går, så da jeg handlede i formiddags, har jeg nærmest kun købt skumbananer og kakaomælk. Derfor skal vi i dag have ovnbagte kartofler, spejlæg og agurkestave til aftensmad. Og pandekager til dessert. Vigtigt.

– Posted using BlogPress from my iPhone

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *