Klokken 7

Er en rimelig vild mødetid sådan en fredag morgen. Snork! Jeg drak da også lige et enkelt glas rødvin på adendum i går, ok så to og lidt øl. Men var tidligt hjemme, det var jeg! Men så skulle nogen (ja “nogen”) lige tale og fortælle og spørge og Blah blaah. Og så blev klokken pludselig midnat agtigt. Av av. Kaffe er much needed. Nu. Men kaffe kan jeg ikke få før 12. Nå.

Edit: indlægget her er skrevet klokken røv i morges, men jeg var åbenbart så træt at det der med at trykke på “udgiv indlæg” var for uoverskueligt. Men nu har jeg fået kaffe og virker næsten helt igen.

– Posted using BlogPress from my iPhone

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *