Ja gu er jeg da så

Jeg fik en mail i dag, med følgende indhold: “Er det ikke pænt dårlig stil sådan at stjælle inspiraton fra malk de koijn?” Og “Hel ærlig tror du ikke at malk de koijn fans godt ved at dit navn er derfra. Virkelig ikke i orden”.
Jeg bliver sgu lidt træt indeni. For selv-følge-lig hedder jeg hvad jeg gør, pga Malk De Koijn. Det har jeg aldrig lagt skjul på. Se f.eks. bare her. Så en gang for alle: Ja jeg hedder Sneglcille, fordi at jeg er tosset med Malk og fordi at jeg hedder Cecilie deraf Cille deraf Snegl-Cille, med inspiration fra Sneglzilla. Bom! Og den får I her (igen). Værsgo, farvel og tobak.

11 replies
 1. Anonymous says:

  Aaaaaamen kom nu over jer selv,- folk der har så forbandet ondt i rø*en.. Og som vedkommende selv skriver "stjæl(l)e inspiraton fra malk de koijn". Man kan altså ikke stjæle inspiration.. Man kan kopiere el.l., men inspiration er ikke noget der kan stjæles. Og ups, det må være lidt pinligt at Cecilie kan linke til en blog, hvor hun netop fortæller hvorfor hun har valgt navnet "Sneglcille". Så det må vist være en om'er :)God weekend fra Mette

  Svar
 2. Anonymous says:

  Come on, det er jo inspiration. Det svarer til at poste billeder man godt kan lide på sin blog eller andetsteds. Det er sgu da helt i orden, især når det er så tydeligt, hvor du er inspireret fra.

  Svar
 3. Dot says:

  hø, det er da lidt morsomt synes jeg.den ( personen) lyder jo unægteligt lidt tung i arbejde, ahem….men virkelig en mægtigt stykke detektiv arbejde han har lagt for dagen med dit navn. man underholdes :-)mvh dot.

  Svar
 4. Kuløren says:

  Din blog fangede min opmærksomhed pga. navnet, fordi jeg med det samme tænkte: "Hey, Malk De Koijn! Så kan den kun være fed". Og ja, det er den!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *