Iiiiiih!

Jeg har ikke en krone og min mailbox bugner med nyhedsmails om nye varer, udsalg m.m. Pisseprovokerende! NÅ! Men det kan da være at der er andre som har penge på kontoen, så jeg vil lige dele denne flyer fra Designdelicatessen med jer (og neeeej dette er ikke en reklame, bare et tip. Designdelicatessen kender ikke min blog), jeg plejer gerne at dukke op til deres før-udsalg, da man kan gøre sig nogle gode fund. Sidst var der fatboystole til under en tusse, et HAY tøjstativ til langt under normalpris osv.
Tjek det ud, jeg gad godt.

3 replies
  1. Øglemor says:

    Ssschhh! Ikke fortælle sådan noget. Jeg har ingen penge, men jeg har til gengæld al tid i hele verden til at shoppe her i limboland, indtil Varanen ankommer. Farlig kombi. Så: scchhh! 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *