HVORFOR?

Bliver jeg altid så pisse sentimental?
Det var det samme sidste år.
Jeg er fjern, grådlabil og musestille.
Grunden?

Otto bliver 2 år i morgen.
To år.

4 replies
  1. Lotte B says:

    Hvorfor at du bliver mindet om at tiden går og livet ligeså…Havde det på samme måde omkring Frederikkes 1 års dag. En knude i maven. Det er lidt underligt, men jeg tror at det er sådan noget med dødelighed og livet for mit vedkommende. At de dér små væsner bliver store – og det er sq en del af "planen"…

    Svar
  2. Anonymous says:

    Jeg havde det også sådan, da den lille chef fyldte to – men for mit vedkommende handlede det mere om, at det bare var rigtig svært, at skulle fejre ham alene. Pga. mange forskellige ting virker det ikke som et tab i det daglige, at hans far ikke bor hos os, men lige omkring den dér fødselsdag mindede det mig lidt om en drøm, der ikke blev til noget alligevel…

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *