Hvor er søde Cecilie?

“Hende kan vi meget bedre li'” siger Teis på min facebook side. Nånåå. Jamen jeg er her og jeg er herre sød nå. Lidt utilfreds og sån’ men okay jeg kan godt se hvad han mener. Jeg har nok været liiiidt skidesur og knap så sød den sidste uges tid. Broook brok og hold så kæft.
Gaver til folket.
Jeg har fået nogle produkter fra Decubal, og ærlig talt ville jeg egentlig have beholdt dem selv, hææææhæh mine. Men fordi I er så pisse søde og overbærende må en af jer få dem. En ansigtscreme, en bodylotion fra Decubal eco og en decubal sun 2 i 1 solcreme, faktor 30 (som også er en fugtighedscreme, deraf navnet: 2 i 1. Jeg vidste så ikke at det var meningen at man skulle have fugtighedscreme under sin solcreme, med der kan man bare se).
Smid en kommentar lige her og jeg udvælger en af jer.
Skal vi sige fredag aften ? Det siger vi. Ok.

70 replies
 1. Janni S. says:

  Synes nu ikke at du har været slem til at brokke dig. Det kunne havde været meget værre. Du gør det i det mindste med charme. 🙂

  Svar
 2. Michelle says:

  Jeg holder også af at læse din blog uanset om det er brok eller ej. Vi har alle dårlige dage og sådan skal det være 🙂

  Svar
 3. jegharenmeningom says:

  Vil meget gerne vinde især ansigtscremen, da min egen løber tør lige om lidt :O)Synes det er ok, hvis du brokker dig ind imellem – man er vel ikke altid det perfekte hurra-menneske? Jeg er ikke, ved jeg i hvert fald.

  Svar
 4. Blå Solskin says:

  Jeg kan li dig med og uden præmier, men jeg vil gerne have decubal, årstiden skifter igen, så ansigtet er gået bananas i mærkeligheder´og mangler i den grad en ekstraordinær fugtighedscreme! Tak tak – ik' ås'

  Svar
 5. Miss Maybe says:

  Men altså – det fede ved dig er da netop, at du er lidt sød selvom du er sur. Ikke på den irriterende nuttede måde – men altså, bare sådan forståeligt.Anyways – vinde, ja tak. Sådan noget gør jeg nemlig aldrig. Til gengæld har jeg vist også været temmeligt meget af en sur strigle på det seneste. Mon der er noget i luften…?

  Svar
 6. Frk. Thit says:

  Hvis ikke det lød som om, jeg fedtede helt vildt for at vinde dine lækre Decubal-produkter, ville jeg altså fortælle dig noget. Det er nemlig gået op for mig, at din blog er den eneste jeg læser, som slet ikke behøver en masse billeder. Alt dit brok er spændende nok i sig selv 😉 Og tak for det.

  Svar
 7. Mie says:

  Jeg syntes du skal være sur lidt oftere, så du får dårlig samvittighed igen og laver flere dejlige give-aways! 😉

  Svar
 8. Maria says:

  Uh jeg har også været lidt træls på det sidste og har haft meget ondt af mig selv over at sommerferien er slut så jeg kunne godt bruge en gave til at muntre mig op!

  Svar
 9. Mie says:

  Årh (SØDE) Cecilie, op med humøret og bliv glad igen. Vi har alle vores dårlige perioder/dage. Jeg har rent faktisk min dårlige dag i dag -.- Øv, så du er faktisk ikke den eneste. Men sådan nogle lækre Decubal produkter ville nu oppe humøret lidt 😉 Håber snart du bliver "sød" igen! 😀 Knus herfra!//Mie

  Svar
 10. Karen says:

  Ååh, jeg kunne godt bruge de produkter. Især fordi jeg er mega forkølet og har snot i hele hovedet og derfor har brug for noget opmuntring.

  Svar
 11. christina_kargaard@hotmail.com says:

  Jeg er bitter. Så jeg synes, jeg skal vinde. Det ændrer nok ikke på, at min eks er en nar, men så kan jeg da i det mindste prøve at se lidt anstændig ud.

  Svar
 12. Marie says:

  Jubii hvor dejligt!! Jeg kan altså godt lide dine brokke indlæg – det er kun menneskeligt! Og elsker en hudløst ærlig blog 😀

  Svar
 13. katrinemaries says:

  Cecilie, for fanden da. Jeg nyder virkelig at læse dine indlæg! Hold kæft, hvor kan man sætte sig ind i det… bortset fra jeg også har fedt på hele kroppen (undtagen ansigtet) og ikke kun på læggene… Bum bum… Kønt er det ikke… Er heldigvis i gang med et større projekt "Smid nu for helvede de overflødige 5kg, dovne dyr!" Jo jo, mon ikke det bliver til noget… Snart… På et tidspunkt. Og de der produkter… Uh… Og skisme om jeg ikke lige har haft fødselsdag. Hit med dem!

  Svar
 14. Anonymous says:

  Jeg kan nu stadig godt lide dig og din blog, på trods af sure opstød. Det har vi jo alle en gang i mellem 🙂 Mange glade smil fra Pernille

  Svar
 15. Birgitte says:

  Hurra for ikke at være super perfekt. For hvem har lyst til det. Hvis ikke du nogle gange var mindre glad ville de mennesker omkring sig måske ikke i så stor grad opdage når du er rigtig glad 🙂 Jeg synes helt klart at der skal være plads til at man nogle gange bare ikke er den super glade. Især når det er fordi hormonerne lever deres eget liv via ens psyke.HilsenBirgitte

  Svar
 16. Pernille says:

  Jeg vil have dem! Men jeg tænker, at det måske bliver lidt bekosteligt for dig at sende dem tværs over Atlanten? I så fald vil jeg give dem videre til en god veninde, som – hvis jeg kender hende ret – ikke får plejet sig selv så voldsomt meget nu hvor hun har en baby på e halvt år! Gi' mig?!

  Svar
 17. Anonymous says:

  Tænk jeg ville skrive mariehøne sangen, men ipad'en vil hele tiden kalde den stakkels mariehøne evig LAD så det undlader jeg. Krydser istedet fingre og håber jeg er den heldige vinder, min datters sarte hud elsker decubal som noget af det eneste!Rina: me-Rina@youmail.dk

  Svar
 18. Missfirelake says:

  Rart at andre også flipper ud engang i mellem – og endnu mere rart, når der ikke kan sættes en finger på, hvad fa**** det egentligt er, der er i vejen. Godt så. 🙂

  Svar
 19. liv says:

  Som Missfireake skriver, synes jeg også det er rart at vide at andre også flipper ud nogle gange! Så er man heldgivis ikke alene!Dejligt med en konkurrence, men jeg synes nu også godt du kunne have fortjent selv at beholde dem! men respekt for at du giver til andre før dig selv(-:Ps. du virker som verden bedste mor for otto!

  Svar
 20. Anine says:

  Jeg synes også du er sød når du er sur – man kan nærmest se hvordan du tramper i gulvet, fordi ingenting vil som du vil :DHåber jeg bliver den heldige, der vinder produkterne 🙂

  Svar
 21. Stine says:

  Jeg kender selv det med at være sur.Er selv inde i sådan en fase. Og det er ikke engang PMS – bare skolestart blandet med ens venner tager væk fra en på efterskole. Fedt, fedt, fedt.Synes din blog er super fed, og sjov. Elsker din måde at skrive på, så selvfølgelig vil jeg gerne være med i din konkurrence ;-)/stine

  Svar
 22. Anne-Sofie says:

  Jeg har fulgt din blog fra starten.. Næsten da.. Jeg har lige læst den igennem igen (Ja, jeg kedede mig ret meget en aften) og den er stadig lige så fantastisk som før i tiden ! Kram Anne-Sofie

  Svar
 23. Anonymous says:

  Jeg har både brokket mig en del. Specielt over klassikeren "vejret", som ikke har farvet min stænger nok til at man kan vise dem frem i år. Hvad ligner det! Helt ærlig!! Nu er udlandsrejse booket og Decubal er meget velkommen til at flyve med.Kh. Sine A

  Svar
 24. Anonymous says:

  Jeg har et afhængighedsgen, jeg prøver at kontrollere. Før tog den ene smøg den næste, indtil mine lunger gjorde ondt på den kolde måde, og slimen samlede sig som propper i min hals. Så sløjfede jeg dem. Altså smøgerne. Så spiiiste jeg slik, croissanter, kager og blev en tyk tænderhullende og ulykkelig pige. Så stoppede jeg med det og blev glad og pæn. Så spillede jeg sååå meget bordfodbold, at jeg fik en skulderskade. Så stoppede jeg med det. Alle mine glæder og laster er blevet sløjfet. Lige nu har vist kun en rigtig last tilbage – nemlig Sneglcille.dk. Ganske snigende er jeg blevet viklet ind i din blog, i dine historier, i opturene, i gråden, og jeg bliver nødt til at have mit daglige fix. Og jeg håber aldrig, at jeg får en grund til at sløjfe denne lille afhængighed.Tak for det hele./Anne.

  Svar
 25. Nanna says:

  Vildt – 68 kommentarer for en r*v syg creme uden noget freakin' duft, lir eller shine… Suk… Og så er det lige det man går og mangler som den allergiske gravide tosse man er! Gheee… Nå, jeg stemmer for at jeg skal vinde, for mit børnehævekort kan nemlig ikke overtrække så jeg kan gå på apoteket og købe r*vsyg creme (læg lige mærke til min sobre censur;)…)…Banken sagde i øvrigt at det var nyt det med chip, så hvis man bestilte et nyt kort, så var der chip i – Serviceinfo til alle jer andre med børnehævekort!/Nanna

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *