Hverdagstømmermænd

Jeg virker ikke rigtig i dag. Var nemlig ude i går. På en måde. Min afdeling havde arrangeret et heldags arrangement. De første par timer blev vi kørt rundt i bus, til forskellige destinationer, hvor vi skulle se nogle arbejdsrelaterede projekter (jeg arbejder i en forsyningsvirksomhed), derefter var vi på kanalrundfart med en arkitekt som guide og med øl og chips ombord, vi sluttede aftenen af med virkelig dejlig mad på Custom house i Havnegade (bøf bernaise, rødvin og tiramisu… yum yum), og så blev det også til en stor mørk øl på et bodega i Nyhavn. Jeg blev hentet i bil af J og skrålede hele vejen hjem, gik ud som et lys ved 23 tiden og mødte ind i morges klokken 8.
Alting går lidt langsomt og jeg kunne virkelig godt bruge lidt cola og noget grease… Mmmmm.
?

På havnerundfart

?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *