Evil thy name is øjenbetændelse

Jeg troede fejlagtigt at det kun var børn, som fik det skidt. But nooooo! Mine øjne er røde og fulde af pus og det der salve man skal smøre med gør det tusind gange klammere at se på. Det føles ikke særlig voksent at sidde foran computeren, på arbejdet med betændte sprækker som øjne. For jojo, jeg er da på kontoret, for ifølge lægen er det helt ok, at gå på arbejde med crap væltende ud af øjnene (æv).
Jeg kæmper for ikke at gnide i dem og jeg spritter mine hænder som en gal. Ville fandeme være pinligt at smitte hele afdelingen…

3 replies
  1. Anonymous says:

    Salve? Sidst jeg havde øjenbetændelse, fik jeg nogle øjendråber, jeg skulle dryppe i øjnene. Det lyder da lidt mere praktisk end salve??!/Kristina

    Svar
  2. Anonymous says:

    Det lyder altså mystisk – og ikke særlig behageligt at putte noget tyktflydende ind i øjet! Det jeg fik havde samme konsistens som vand. Har lige gravet flasken frem fra medicinskabet, kan se, at det hedder Kloramfenikol – det var ret effektivt!/Kristina

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *