Er træt af mig selv

På tre uger er det lykkedes mig fuldstændig at glemme, hvor jeg har lagt mit id kort til arbejdet. Jeg ved at det er i lejligheden… Det er alt.
Jeg mindes at jeg tog det ud af min taske inden Mallorca, derefter stødte jeg vist på det igen for en lille uges tid siden, hvor jeg lagde det et smart sted “så det er lige til at finde”. Fuck mig. Det er væk. Jeg har ledt alle skuffer og rodekasser igennem. Har været under sofaen flere gange, kigget Otto’s legetøj igennem, kassen med sko, alle jakker og tasker er gennemsøgt. Det.er.væk. Har tilgengæld fundet mine cykellygter, mit Ikea family kort, mine ekstranøgler, en pakke gajol, utallige hårnåle og elastikker og en 50’er. Men intet id kort. For helvede det er dumt. Orker ikke receptionistens suk! i morgen tidligt, når jeg igen skal låne et gæstekort. Grrrr. Leder sgu lige noget mere. Når jeg har spist lidt mere bolle (fandt også Nutella, i min jagt).

3 replies
 1. Lotte B says:

  Join the club. Var afsted i en uge (1 uge!) hos mine forældre. Med alt betalt. Har derfor glemt koden til mit dankort. Er blank. Og synes det er jævnt pinligt at stå i Irma og afprøve "muligheder"…Har bestilt nyt kort…Prøvet "rodeskuffen" i køkkenet (jeg kan ikke være den eneste med sådan en skuffe), elskabet, på en højtaler, vindueskram?

  Svar
 2. Om mig says:

  Hvad hedder den sygdom? Jeg har den også. Og blev heller aldrig rigtig helt tilfreds med, når kolleger kom ind på lærerværelset med et kæmpe lærernøglebundt og spurgte, om jeg kunne gætte, hvor de nu havde fundet det … Fandt du det mon?

  Svar
 3. Cecilie says:

  Jeg fandt det fandeme! Lige inden jeg skulle ud af døren. Svedig og opgivende. Det lå i vaskemaskinen (noget siger mig at en to årig har haft en finger med i spillet) !!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *