En mormors overskud

Børnefødselsdagen gik fremragende. Otto var glad, gaverne var overvældende og det var den traktorkage min mor havde bakset sammen også. Da jeg spurgte om hun havde mod på at lave en kage, havde jeg forventet en noget mere simpel udsmykning. Men hun gik all out og producerede denne:

Efter fødselsdagen afleverede jeg en meget tilfreds dreng hos sin far og fejrede en veloverstået fødselsdag med dåseøl i godt selskab. Jeg har derfor lidt ondt i håret i dag, og ligger nu på sofaen med dynen og spiser traktorkage til morgenmad.
Otto er hos sin far indtil tirsdag og jeg bør bruge dagen i dag på at færdiggøre mit sorteringsprojekt, men tror istedet jeg vil lokke J ud på tur og nyde at det ikke regner amok længere.

God søndag!!

– Posted using BlogPress from my iPad

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *