230809

 – om små 5 timer er det 2 år siden at jeg for første gang havde Otto i mine arme. Vejret og temperaturen var præcis som i dag, sådan husker jeg det ihvertfald. Min mor sagde på et tidspunkt, da vi stod foran fødegangen (midt i en ve) på frederiksberg, at det “var en smuk dag at føde på”, jeg gav hende ret og lå under hele fødslen mellem veerne og tænkte, at når det var overstået kunne vi jo gå en tur (?!?!) i det gode vejr. Resten af tiden skældte jeg ud, -blev rasende når folk snakkede, kunne slet ikke rumme hyggesnak!, råbte skældsord og kastede med vaskeklude, jeg græd og sagde ligesom bamse, “ju-hu-hu-huuu”(?!?!). Og endelig efter over et døgns veer og for mange timer i aktiv fødsel og manglende presseveer (dem fik jeg aldrig), klokken 16:45, kom han ud til os, med kulsorte øjne og rynker i panden. Det blev ikke til nogen gå-tur den dag og det glas champagne som jeg havde hungret efter i mange lange måneder, som Rachel havde været så fantastisk at tage med til mig (samt virkelig lækker deli mad) voksede i munden på mig og det eneste jeg kunne tænke på var søvn. Jeg sov bare ikke den nat, men sad oprejst i hospitalssengen, med en lille bitte Otto hos mig. Hele natten.

Tillykke min Otto. 2 år.

11 replies
 1. Trine says:

  Og tusinde tillykker til Otto med at have den sejeste mor på hele Vesterbro, der trodser alle fordomme og egne forestillinger om hvad der kan og ikke kan lade sig gøre!I to er gjort af et særligt stof, og de sølle to år i har brugt på at lære står slet ikke mål med alt dét I kommer til at erobre de næste mange år!Tillykke Otto – med dig og med din superstærke mor!

  Svar
 2. C says:

  Stort tillykke med ham.. Og sikke et skønt billede!Min store dreng fylder 3 år i næste måned, og jeg kan også mærke at jeg er meget sentimental omkring det hele.. oveni hatten skal han starte i børnehave lige om lidt. Så er man altså en stor dreng lige pludselig.

  Svar
 3. Stine says:

  årh bliver helt rørt. Tåre i øjenkrog! …. det er også kun 1/2 år siden jeg har født, så føler mig undskyldt:)Tillykke med ham!

  Svar
 4. Anonymous says:

  Jeg blev også rørt. Det er dog (om 3 dage) 30 år siden jeg fødte – det holder aldrig op. Hvert eneste år på fødselstidspunket, græder jeg som pisket.Hjertlig tillykke med ham, og med dig og ham 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *