Velkommen hjem

Jeg har fået møl i mit køkken. Igen.
Har nu placeret barnet foran fjernsynet med en skål rosiner og udstyret mig selv med støvsuger og kuldegysninger. I’m going in. For helvede hvor jeg hader de lortedyr. Ved ikke hvad der er værst? De klamme larver i bunden af skuffen eller de bevingede røvdyr, som basker rundt i lejligheden. Men ulækkert er det. Forstår ikke hvor de kommer fra. Alt er i lufttætte glas og krukker. Men alt alt alt ryger ud. Yyydrk!

Årh al den drama i min hverdag.

– Posted using BlogPress from my iPad

9 replies
 1. Anonymous says:

  Øv! Møl er bare de klammeste møgdyr! Hos mig forsvandt de først da jeg fik nyt køkken selvom alt også stod i lukkede beholdere… Stædige bæster! Håber at du får bugt med dem.

  Svar
 2. Malene says:

  Hmm køber du meget økologisk mel/gryn/kerner mv. For så kan de faktisk godt være i produkterne når du køber dem. Noget med at der ikke er stoffer der slår dem ihjel. Jeg har selv haft problemet. Dengang det var værst klaskede jeg 50 hver morgen og hver aften. Så smed jeg alt ud, flyttede madvarerne ind i et andet skab (længst væk fra det første) og så var der en overgang på 3 måneder hvor alle øko-kornprodukter var bandlyst. Nu har jeg kun et par stykker om ugen, men tror det er fordi øko igen er røget på hylderne. Til gengæld kan jeg fortælle at det der spindelvævsagtige noget der kommer i maden ikke er farligt at spise. Men derfor er det sgu lidt klamt! God kamp! Sikke en velkomst.

  Svar
 3. Miss Maybe says:

  Åh æv, stakkel. Hader de kræ. Kan anbefale at støvsuge/gøre rent i skuffeskinnerne, hvis du har skuffer med mel osv. Der holder de desværre meget af at holde til. Men velkommen hjem – så fs tastisk ud, og meget lidt charter. 🙂

  Svar
 4. Sarah says:

  HeyMan kan også købe sådan en plante, pæn og grøn, der dufter syrligt. Det hader de små mølfætre.Jeg tror faktisk, man kan få den på Værnedamsvej i den pæne blomsterbiks. Tjekker lige. Har ide om, at du bor lige om hjørnet fra mig, der holder til ved Frederiksberg Alle.Møl er klamme. Men uøko er heller ikke rar løsning.

  Svar
 5. Cecilie says:

  Tak for gode tricks! 🙂 alt er smidt ud og skuffeskinnerne er støvsuget. OG jeg skal helt sikkert have fingrene i sådan en plante !! Jeg bor 5 min fra værnedamsvej, så må derned i morgen. Tak 🙂

  Svar
 6. Lotte B says:

  Det er ambra – også kaldet lugteurt – som du skal ha' fat i. Elelrs smid lidt cedertræ i skufferne…og meld det til foreningen…for det kan nemlig godt være at de små sataner kommer fra lejligheden ovenpå. Vi havde møl på tørreloftet – og vupti – 1 uge og de var flyttet ned til os på 4. sal. Fik dem tilbagekæmpet (- og ISS til at sprøjte gift på loftet!)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *