Turen i går

Fra vi mødtes i lufthavnen og til vi stod på vores værelser, gik der 8 timer, turen var rimelig smooth, dog begivenhedsfuld:

– jeg blev visiteret af engelsktalende mand iført uniform og gummihandsker, – savnet til Otto viste sit grimme ansigt da en efterlysning af en lille piges forældre bragede ud over højtalerne i kastrup.
– vi fik os en lille en på flyet i form af gin tonic, som pga manglende indtag af føde, resulterede i en storfnisende Cecilie.
– så kom der mad! Jeg havde forventet herreklam flymad. Men fik en bakke serveret med helt ok mad. Faktisk bedre end ok, lækkert! (og nej ingen betaler mig for at sige noget om maden) vi var bare positivt overraskede (og en smule fulde. Bevares!)
– jeg fik sagt noget om dickslap i et meget højt toneleje, grundet propper i ørerne og distræthed (og gin).
– vi kørte som de eneste passagerer i bussen igennem et ualmindeligt mørkt område og fik kørt hinanden op og skiftedes til at komme med slibrige detaljer om hvordan chaufføren ville partere os i en lerhytte. Dumt! For jeg var faktisk skidebange et øjeblik (man skulle nok ha været der).

– Posted using BlogPress from my iPad

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *