Tømmermænd og weekend

Buhu. Jeg har det ikke sådan helt godt. Selvforskyldt !
Jeg var ude til klokken 5:30 i morges (!) Fortryder lidt den sidste whisky, for jeg kan ingenting i dag. På den anden side indbyder vejret til sofa og dyner. Der er chips i skuffen og jeg har købt ind til burger og pomfritter. J fik vist også et par vodkashots for meget så lad dog være med at drikke det lort han ligger ihvertfald og snorksover.

Weekenden er fløjet afsted. Otto tog i sommerhus med freelancer og lillebror fredag, fandme synd at vejret er så råddent. Samme aften tog jeg ud og spiste mad med J og Rachel, senere stødte Rachels kæreste til og vi drak øl (danskvand til den gravide) og fortalte røverhistorier til langt ud på natten. Lørdag var jeg i biografen med J og Rachel, bridesmaids – se den! Den er sjov, virkelig sjov! Senere tog jeg i byen med en ven, inden jeg mødte J og hans venner på et vesterbro bodega (hvor jeg også mødte nogle yndige læsere, som gjorde mig helt rundt på gulvet- sejt at I sagde hej. Jeg beklager min kiksethed).
Nu er weekenden ved at være slut og i morgen får jeg lækkerbassen hjem igen og så smutter vi i sommerhus med mine forældre, altså hvis regnen fucker af.
Nu vil jeg vende tilbage til Gordon Ramsay som råber inde i mit fjernsyn.
God søndag derude !


Gravid Rachel og meget glad snegl fredag aften

– Posted using BlogPress from my iPad

3 replies
 1. Anonymous says:

  Du smuk :)! Og sjov :)! Og så meget andet, men med frygt for at lyde som en stalker stopper det her :)! Gad hvert fald godt være din knægt, tror du er en herre cool mutti :)!

  Svar
 2. Kristines Dilemma says:

  Lyder som en hård weekend!, jeg tror aldrig jeg vil holde fødselsdags med tømmermænd igen, det er som om det er skide hårdt. Jeg er jo stadig træt i dag. Hav en god tur i sommerhus.

  Svar
 3. Anonymous says:

  Ha ha, vi synes ikke at du var kikset og havde selv en temmelig høj promille, så vi ville ikke ha´ bemærket det hvis du var :)Hyggeligt at møde dig!//Marie og Julie

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *