Tilbage

På Vesterbro. Lørdag aften. Mmmm.Trailer park festival lige rundt om hjørnet, glade mennesker på gaden, lun aftenstemning. Jowjoow, det er dejligt at være hjemme, selvom der kun er sne i mit fjernsyn (kom nu igang Yousee!) og jeg er rastløs som bare fanden. Har nu smidt mig i sengen med en bog, ved siden af sovende dreng. Hjemme er bedst.
Sommerhus var skønt, lidt kedeligt, men idyllisk (-agtigt) og rart at være sammen med folk jeg elsker. Også rart med god mad, rødvin, frisk luft og en virkelig glad søn, som knuselsker friluftslivet og alt hvad det indebærer, også Insekter – fuck det er svært at dele hans entusiasme når han står med stor fed bille i hånden og griner over hele hovedet- Yyydrk!
Nåhmen…
Jeg kunne godt finde på at gøre det igen, kan faktisk nu godt se fidusen i sommerhus oplevelsen. Har altid set det som værende overvurderet, meeeen jeg er omvendt.


– Posted using BlogPress from my iPhone

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *