Struktur?

Det er i morgen jeg rejser… Og jeg har ikke styr på noget. Jeg har ikke vasket det jeg skulle, ikke købt de ting jeg mangler og ikke hentet min kuffert, som står hos mine forældre.
Otto har kastet op i stride strømme det meste af natten, så det med tøjvasken er lige blevet udsat indtil lagener, nattøj og håndklæder er brækfri. Han er nogenlunde frisk igen og lige nu snorksover han. Jeg spiser morgenmad (chokolade og kaffe) og prøver at få et overblik over alt det jeg skal nå. Der er meget og det virker ret uoverskueligt lige nu. Udover ferieforberedelse, skal jeg også nå at gøre rent, for jeg har lånt min lejlighed ud i den uge jeg er væk (til en stor rocker og hans to sultne hunde, Mike og Hannibal – fik du den tyveknægt?!!)
Regninger skal betales og andre irriterende kedelige hængepartier skal ordnes, for jeg gider ikke bruge min ferie på dårlig samvittighed. Bør måske komme igang og ikke bare sidde her og overveje om jeg liiige skal se et afsnit mere af “the Real housewives” inden jeg går i gang…

Kommer der ikke snart nogle voksne og hjælper?!

– Posted using BlogPress from my iPad

3 replies
  1. Miss Maybe says:

    Hvis du nu finder de der voksne, kan du så ikke sende dem over til mig? Forsøger at finde de der få sager i garderoben, som er bare lidt sommerhus-med-svigermekanikken-og-kanotur-med-samme mindede – og har mest lyst til at kaste mig hovedkulds i lufthavnen og nappe første og bedste charter…

    Svar
  2. Lotte B says:

    Ej – hvorfor sendte du ikke mig en sms?! Var da gerne kommet med kaffe, iskaffe og kage…så kunne vi vente på de voksne sammen…

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *