Sporty spice

De første par dage gik vi og grinede lidt af alle de aktive gæster på hotellet, som mødes hver morgen til vandarobic og tropper op i cykelbuks klokken 17 til spinning, lige ude foran vores terrasse, så der har vi ligget hver eftermiddag og skraldgrinet af eurodancemusik og cyklene gæster, mens vi har proppet os med chips og isthe. I går begyndte rastløsheden så småt at tage fat og man kunne derfor se mig og J (ja det hedder “nogen” nu) tonse rundt på hotellet, først i vandet, hvor vi svømmede baner og trådte vande til vi var helt ømme i ben- og mavemuskler, derefter tog vi et par omgange bordtennis, fuck det er jeg dårlig til, men det var skide skægt.
Men helt frisk fyr er der ikke gået i den, for morgenmaden i dag så (igen) sådan her ud:


– Posted using BlogPress from my iPad

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *