Spies I think I love you !

Nu er vi vågnet op til dag 2, jeg har sovet i 9 timer og det er så småt gået op for mig at vi er her og med fare for at gentage mig selv, det er fucking fedt! Og tiltrængt! Kan mærke hvordan min hjerne og krop stille og roligt kommer ned i gear på den helt rigtige måde, at det foregår i luksus omgivelser er kun et stor fedt plus! Desværre tror jeg også at man (læs: jeg) hurtigt kan komme til at vænne sig til at blive serviceret i hoved og røv, drikke champagne om morgenen, iskold rose til aftensmaden og kolde øl på terrassen (alkoholiker?! Hold kæft, jeg er på ferie) og gå i boblebad hver dag, hvad? har jeg ikke sagt det!? Eget boblebad på værelset. Very P diddy hip hop video-agtigt.

Nu tøffer jeg op i restauranten og ser på kagerne morgenmaden.
Later !

Pssst! Jeg har stadigvæk problemer med at uploade billeder, det virker ikke lige nu. Men jeg smider som sagt løbende billeder på det der facebook.

– Posted using BlogPress from my iPad

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *