“Sikke en sød pige!”

Jo tak, det er nu en dreng.
Otto er blevet så langhåret at han dagligt bliver kaldt for “hun” af fremmede. Også selvom han er klædt drenget og næsten altid har en fodbold eller en traktor under armen. I starten gjorde det mig ingenting, men nu er det ved at være for meget. Særligt fordi at det åbenlyst generer ham, han nærmest råber “Toto dreng!!” op i hovedet på dem, som tror han er en pige. Så dagens mission må være at få fat i en frisør, der kan trylle. Tror ikke det bliver en nem opgave… Hvis alt fejler må jeg have fat i en trimmer. Bzzzzz.


– Posted using BlogPress from my iPhone

9 replies
 1. Bettina says:

  Må altså også tilslutte mig fruen og sige nej! Elsker langhårede knægte:-) BTW, min datter kan åbenbart ikke gro hår, så hun bliver så ret så ofte kaldt en dreng. Selvom hun er iklædt kjole og lilla/pink fra top til tå – it all depends on the hair?! :-/

  Svar
 2. Cecilie says:

  Jeg vil allerhelst beholde det langt, men bare med noget frisure i, for lige nu er det meget langt i nakken og klippet op foran (af hans far). Det ser lidt fjollet ud og er ret piget. Så en sej lang drenge frisure er at fortrække, hvis han kan sidde stille… Tror ikke han har noget forhold til sit hår selv, udover at han synes det er irriterende at få i øjnene 🙂 men jeg ved at han hader at bliver kaldt en pige.

  Svar
 3. C says:

  Haha, sådan er det også herhjemme.. Her er knægten så bare ikke rigtig så meget for at blive klippet. Og den eneste som må nærme sig med en saks i hånden er mormor. Sidst tod det dog flere uger at få ham overtalt til at der altså skulle tyndes ud i manken. Men efter at han begyndte at få håret i øjnene indvilligede han også at skulle klippes (igen igen – han er jo ellers blevet klippet regelmæssigt fra han var 5 mdr. gammel.. g så skal det da sikkert passe at jeg får en pige uden noget hår overhovedet!).Nå, det jeg ville frem til var at jeg går ind for klipning når han bliver kaldt pige! Bare lov mig ikke at klippe for meget af (og slet ikke med trimmer.. yikes, der er ikke noget værre end de der små karseklippede børn :-/).

  Svar
 4. Søs says:

  Jeg forsøgte også at klippe Karl Emil's hår selv……… Det blev IKKE godt!!! Han er 9 år og bandede sin dumme mor langt væk, fordi han lignede billederne af hans far fra 70'erne… Ups…… Heldigvis fandt vi en frisør, der kunne rette det lidt til, så det blev sejt igen…….

  Svar
 5. Lotte B says:

  Ahhh…C havde også fået sig en langhåret frisure sidste sommer, og jeg gik og bildte mig selv ind at han var surferlækker. Til sidst fik jeg ham dog klippet (af en frisør) – og han blev såååå lækker! Det med hår i øjnene spiller altså ikke når det er tumlinge vi taler om…snip-snip…Otto skal klippes!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *