Savn

I dag har savnet til Otto ramt mig som mavepustere, med 100km/t. Jeg har fysisk mærket kvalmen, jeg har grædt ned i min nestea og har ikke været rar at være sammen med. J har været overladt til sig selv og har læst i sin bog og jeg har været irritabel og haft en kort lunte. Freelancer skrev til mig at jeg skulle huske at nyde min ferie og at inden jeg fik set mig om, ville det være hverdag igen. Han har ret. Og helt ærligt, hvad fanden bilder jeg mig ind?! Har fået foræret en tur i luksus og så ligger jeg her og græder snot og brokker mig over varmen og alle myrerne (kunne jo for helvede lade være med at krumme med kiks ud over det hele) Shame on me! Sgu.
Heldigvis fik J hanket op i mig og tvang mig på en lang gåtur nede ved vandet, hvorefter vi hang ud (bogstavlig talt) i hængekøjerne på hotellet. Det hjalp i den grad på humøret og jeg er blevet mig selv igen. Mallorca er god ved mig.


– Posted using BlogPress from my iPad

2 replies
  1. C says:

    Er meget enig med ham Freelancer! Nyd det nu!!Men jeg kan så godt huske det.. for et år siden var jeg i Vegas med manden i TI dage!! Det var virkelig hårdt til sidst at undvære sønnen.. men hvor var det også fedt at være "sig selv" igen, uden at skulle tænke på at være mor hele tiden også..Og hvor ser du bare stang lækker ud altså.. 😉

    Svar
  2. Rachel says:

    Jeg skulle lige til at skrive at du ser knaldhamrende godt ud! Håber at jeg kommer til at ligne dig efter at jeg har født! Altså ti centimeter højere (okay okay 15 så) og en unævneligt antal kilo tyndere end jeg var pp (pre-pegnancy). Hehe, den skrev anal da jeg skulle skrive antal! Mere skal der simpelthen ikke til at jeg synes at noget er sjovt! Will I ever grow up?Rachel

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *