Mallorca og tekniske forhindringer

Vi er nået frem ! Det blev sent før vi tjekkede ind på hotellet i går og jeg har sovet røvdårligt. Men vi er her og hooold nu kæft for et fedt sted, vi er lige kommet tilbage til værelset efter den vildeste morgenbuffet, med champagne og friskpresset juice. Og kager! I alle afskygninger.
Vi har vores egen private have med liggestole og indtil videre er det her vi har opholdt os. Planen er at slæbe os ned på stranden om ikke så længe. Hvis vi gider.

Af en eller anden grund kan jeg ikke uploade billeder ! Og jeg har kæmpet med ipad og blogpress for at få det op and running, de er nogle stædige sataner, men jeg arbejder på at få det løst. Hurtigst muligt!
Indtil videre uploader jeg billeder på min facebook side.

Edit:
Nu virker det vist! (måske) …

– Posted using BlogPress from my iPad

2 replies
  1. Anonymous says:

    Nøøøj… uploader du ikke også nogle postkort med 90'er damer i g-streng? Det er da indbegrebet af Mallorca? 🙂 Knus fra Nanna

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *