Lige nu


Jeg har indtaget den føromtalte udendørs seng nede ved poolen, trukket forhænget for og nyder morgenroen. Det er et genialt koncept det her charter. I morgen skal vi hjem… Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med det, for jeg glæder mig naturligvis uhæmmet meget til at se otto og til at komme hjem i min egen almindelig størrelse seng (de mener virkelig det med “kingsize bed” hernede, den fylder fandeme halvdelen af værelset). Men det bliver underligt at komme hjem til sine stive håndklæder og selv skulle lave mad og ikke mindst undvære det daglige indtag af alkohol, pasta, hvidt brød og donuts.
Sgu egentlig nok meget sundt at komme hjem til vesterbro og rugbrødsmadderne igen, men jeg kunne sgu godt lige nuppe en uge mere på vanity suite.

– Posted using BlogPress from my iPad

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *