Genforening

Så kom jeg hjem. Gider ikke engang fortælle om hjemturen, som var lang og kaotisk fra start til slut. Jeg var først hjemme i min seng klokken halv tre i nat, snork! DSB er en bitch. Også om natten.

Jeg blev vækket da freelancer ringede klokken 7:30 og meddelte at de var på vej med hindbærsnitter fra naturbageren (vi spiser nemlig kun speltkager her i huset. Høh!), så jeg væltede ud af sengen for at sætte kaffe over. 10 minutter senere kom de. Jeg håbede at barnet ville springe i armene på mig af gensynsglæde, istedet ignorerede han mit “heeej skat!!”, valsede forbi mig og ind i lejligheden, hvorefter han kiggede op på mig og sagde: “nej tak mor”. Nånå, bevares!
Nu sover han og jeg har ligget ved siden af og gloet på ham lidt for længe. Han er simpelthen så pæn, også når han sover. I know I know freak behavior! Jeg er stoppet, skal jo pakke ud (som om det kommer til at ske den næste uge).

– Posted using BlogPress from my iPhone

4 replies
  1. Kristines Dilemma says:

    heh, han er da en lille mand med mundtøjet i orden. Han skal nok komme tilbage igen, han er nok bare misundelig over at du har været på druk i en uge ;-)For i øvrigt, jeg kom hjem fra Århus i søndags, og jeg har heller ikke pakket ordentlig ud endnu.

    Svar
  2. Anonymous says:

    Han skal bare lige vise dig, at han ved du har været væk! Der går ikke længe før han kommer løbende og krammer dig, med et kæmpe smil !! Smiler

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *