Fly vs tog

Jeg skal til Århus i morgen og jeg skal flyve derhen (ned? Op?). 35 minutter bum! Fedt! Eller hvad?! For nu tænker jeg at det faktisk havde passet mig en del bedre at tage toget. Jaja 3 timer er lang tid, men tænk på alt det jeg kunne nå. Mails, blogindlæg, facebook stalking, youtube og alt det andet. Kunne også læse en bog (jaja) eller sove lidt. Eller bare ingenting. På den anden side er 6 timers transport på samme dag lidt i overkanten. Godt nok skal jeg nu både med tog, fly og bus, hvilket også er i overkanten på en dag. Hm. Nå, men nu er billetten bestilt og betalt, så i morgen flyver jeg til det jyske. Ind og ud på samme dag, en quickie med Århus. Næste gang giver jeg (måske) DSB en chance.
Åndssvagt at bruge tid på at tænke transport, når man bør sove?! Særligt når det ikke kan gøres om?! Ja da! Men det er sådan noget jeg gør.
Nu skal jeg sove, med en str 24 fod i hovedet (ja han ligger i min seng. Ti stille), skidehyggeligt. Go’ nat!

– Posted using BlogPress from my iPhone

9 replies
 1. Kristines Dilemma says:

  God tur til Århus, men hvad skal du i Århus? egentlig? Og jeg kunne aldrig selv finde på at tage flyveren fra København til Århus for det er for mere transport til og fra lufthavnene, og alt det bøvl med at tage tøjet af. sov godt med 24'eren i hovedet.

  Svar
 2. Luna says:

  Åh fly er nu at foretrække, synes jeg. På fredag skal jeg jo flyve til det der Sjælland, hvor mine søstre, min mor og jeg skal lege turister. Så hvis du ser fire jyder, hvoraf en er gravid (ikke mig, bare rolig) med kort og forvirrede blikke, så pej os lige i retning af Christiania, ikke?

  Svar
 3. Anonymous says:

  Dør til dør plejer fly og tog til Århus at være lige langt – man skal jo til og fra lufthavnen i begge ender også. Hvad skal du i smilets by?

  Svar
 4. Anonymous says:

  Jeg håber ikke, du bliver slemt overrasket over, at Aarhus lufthavn ikke ligger i… Aarhus, men en svedende lang bustur ude på Djursland (røvhuller der har fundet på det). Men god tur til den fine by!-Stine

  Svar
 5. Lotte B says:

  Jeg har sovet sammen med str. 29, som kører i rotation på madrassen. Ti selv stille!Det hedder "derover". Ovre i Jylland. Det kan hedde "derop", men så taler vi Aalborg eller mere nordlige egne. Hmm…bliver nød til at lave en geografi-Jyllands-kaffe-date med dig for ligesom at få det på plads. Og enig med de andre i at det med Århus Lufthavn…det er sq på landet. Det er lidt overreklameret at kalde det for "Århus" istedet for "Tirstrup".

  Svar
 6. Sofie says:

  Det kan næsten aldrig betale sig, at flyve til Århus, netop fordi Thirstrup lufthavn ikke ligger i Århus og det tager tid og er besværligt, at komme til og fra lufthavnen. Jeg er ret tit i Århus og veksler mellem bus (hvor der også er indlagt en færgetur – ret old school) og tog…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *