Flamenco

I går spiste vi sen aftensmad i restaurantens udendørsareal, her havde vi frit udsyn til loungebaren og den dertilhørende scene, midt under maden gik aftenens show igang, flamencodans! og jeg gik totalt i barndommen. Jeg blev mindet om da min mormor på en rejse i spanien havde hjembragt en dukke i flamencokjole, et sæt ægte castanjetter og en vifte. Jeg var besat af flamenco i et godt stykke tid derefter, men har aldrig oplevet det sådan live. På trods af at jeg faktisk har boet i spanien. Først i går, nogle og tyve år senere fik jeg det set. Om det var oplevelsen eller de tre øl jeg fik indtaget, der gav mig en sær form for lykkefølelse ved jeg ikke. Men det var vildt fedt. Uden pis! (og her har jeg gået og rystet på hovedet af de typiske charter shows der har været de andre aftener. Who’s laughing now?!)


– Posted using BlogPress from my iPad

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *