Ferie

Som I nok har bemærket har jeg ikke været så aktiv herinde som jeg plejer, det er fordi at vi holder ferie herhjemme. Det er dejligt, og helt vildt hyggeligt, men det er faktisk hamrende svært at finde på noget at lave. Udover legepladsbesøg og den slags. Jeg vil vildt gerne være sådan en bollebagende madpakkesmørrende overskudsmor, som slæbte barnet i dyrehaven og på bådtur. Men…. Det er jeg ikke. Lige i dag var en god feriedag, vi kørte en lang tur i J’s bil, kiggede på både i gilleleje, spiste franske hotdogs og kiggede på elefanter og heste (kom forbi et cirkus), det er da ret ferieagtigt?! Nu håber jeg bare ikke at barnet tror at resten af ferien kommer til at stå på elefanter, solskin, fingerfletning og chokoladekiks. For det kommer ikke til at ske. Sådan et overskud ejer jeg ikke OG jeg er naturligvis blevet syg. Igen. Røv siger jeg! Sommerforkølelse vig bort!


– Posted using BlogPress from my iPad

2 replies
  1. Anonymous says:

    Jeg kender godt følelsen (er selv alene med min dreng på to år) – men tænk på: Otto ved ikke bedre (og det mener jeg på den bedste måde), han ved ikke at der ude i den store verden findes spelt bagende mødre og fædre, der tager i zoo og tivoli hver dag, han kender kun dig – og han synes (er jeg 100% sikker på) at du er det bedste i hele verden, han er nede med det der legeplads og hygge i sofaen. Du er en god Mor – hvilket det her indlæg i høj grad er et bevis for.God sommer!khCecilie

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *