Der bliver alligevel ret mørkt hva?!

Vi er stadigvæk i sommerhus. Det er ret meget nat lige nu.
Mine forældre og min søster sover i annekset, hvilket vil sige at Otto og jeg er alene i huset. Hele natten. H e l e n a t t e n (!!)
Her er mørkt. Virkelig mørkt. Sort faktisk. Og jeg er mørkeræd (åbenbart) og en fantasi som en 10 årig, hvilket betyder at en vasketøjskurv snildt kan ligne en sammenkrøbet skikkelse i form af et gammelt menneske (gamle mennesker er VILDT uhyggelige) og jeg forstiller mig at der er forfærdelige ting at se i spejlet (tildels sandt, jeg har fået en teenagebums midt på hagen og har dødsrender under øjnene) og bag gardinerne.

Altså. Jeg ville nok godt kunne beskytte Otto fra den gamle vasketøjskurvs dame og fra alle spøgelserne. Men ved sgu ikke helt med de sindssyge naboer. Dem med papirsposer som hoveder (I ved fra den det noia film med Liv Tyler?! Fååårk den er god – jeg skulle aldrig ha set den!).  Og jeg ved heller ikke med hende den japanske pige med alt håret, der sikkert er på vaj ud af fjernsynet ved siden af… Eller bare kravler rundt i loftet.

Godnat, og sov godt.

2 replies
  1. Anonymous says:

    Ae ae på jer… Jeg er sikker på at der ikke er spøJelser dér hvor du er! Og ingen onde himstregimser! I er på landet, hvem gider egentlig være dér :)Knus herfra 5. som nu er en klassisk 3.

    Svar
  2. Anonymous says:

    Åh nej den skulle jeg heller aldrig have set, men når man modtager en udfordring, så tager man da imod… Gys, har brugt to år på at forsøge at glemme den, men lige i det jeg læste: "Men ved ikke helt med de sindssyge naboer med papirsposer som hoveder", så kom den galoperende tilbage.Så er der nogen, der har stærkere nerver end mig, og som trænger til et godt gys, så se The Strangers (http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE) – den er NASTY!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *