Dag 5

I morges stod jeg alt for tidligt op, på den friske måde. Smurte mig ind i solcreme og pakkede strandtasken. Klar! Så hev jeg gardinet fra. Nå! Skyer og noget der mindede om regn. Det klarede heldigvis hurtigt op, men med rødt flag på stranden, besluttede vi os for at afprøve poolområdet. Indtil videre har vi kun brugt det om eftermiddagen og aftenen, til at svømme og ikke mere. Jeg er ikke et poolmenneske, overhovedet! Så jeg gruede ærlig talt for det, men det holdte max! Tror måske at det er fordi at der ingen børn er på hotellet (børnefamilier er pisseirriterende! Jo vi er!), jeg nød det ihvertfald, der var fuldstændig stille og roligt og hyggeligt. Overalt på hotellet er der opsat dobbeltsenge, også nede ved poolen. Sådan en havde vi kapret og fyldte det hele med vores alt for mange ting, puder, håndklæder, solcremer, kiks, skittles, solbriller og andet dims. Vi har drukket iskaffe og cola, spist store is og læst i bøger. Ved ikke helt hvor dagen er blevet af, men ved at jeg er blevet unaturligt brun på mave og knæ (hvorfor?!) og almindelig brun på resten af kroppen. Nu har vi trukket os tilbage til vores terrasse, spinningtimen er i fuld gang ude foran vores lille have, der brager et remix af noget Sash (ham med EucaDOR!) ud fra halvtaget, hvor en flok svedende fitness mennesker tramper afsted på cyklerne, mens stemmen fra den tyske instruktør overdøver tonerne med noget “you can do it!!” “tempo tempo tempo” tilråb. Kommer sgu helt til at savne det …
Nu står den på et par timer i skyggen og så skal vi have cocktails ! Af den stærke slags, med paraplyer og ligegyldig pynt (forestiller jeg mig). Nårhja og aftensmad naturligvis.

Vamos!


– Posted using BlogPress from my iPad

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *