Back off! (og smiiiil)

Otto bed en jævnaldrende pige på legepladsen i går. Det resulterede i at pigens mor fløj over og råbte Otto ind i hovedet, med meget store armbevægelser og grimme gloser. Upassende og død ubehageligt. Oh well! Jeg gider ikke bruge flere kræfter på at gå og have ondt i maven over den episode. Biver sgu så træt af negativ energi og sure koste (kaaaarma ikke?!).

Det er fredag, det er sommer (Ha!) – SMIL for fanden. 
SKRU OP! Tryk play og tag en svingom. Wafande din glade dreng, jeg er vild med dig!
2 replies
  1. Lillebitteblog says:

    Er der ikke en universel forældreregel der siger, at man ikke må råbe af andres børn. Ej heller opdrage på dem? Kan godt forstå det må ha' været grænseoverskridende.Æv. Håber du kan lægge det væk og holde weekend

    Svar
  2. Onkel Anne says:

    Hvad sagde du?Det er da totalt respektløs opførsel af hende. Hvis min søn havde bidt et andet barn, ville det være fint, at barnets mor Sagde til Rasmus, at han ikke skal bide. Præcis det vil jeg selv gøre, men derfra og så til at råbe…. TSK!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *