Udklædningsupdate

Nåhmen nu er der så lidt over en uge til den der sommerfest. Og efter at jeg har forhørt mig rundt omkring er jeg nået frem til følgende. For det første kommer der ganske få af de kollegaer som jeg taler med til dagligt.. Hm! For det andet har dem der kommer, ikke tænkt sig at klæde sig ud (kun lige et par friske piger fra HR, som også ligner fastelavnsris til hverdag). For det tredje er der blevet sendt en mail ud hvor der står at der naturligvis ingen tvang er, når det kommer til udklædningen Såååå konklusionen må være at jeg dropper kostumet… Ja, jeg ved godt at det er kedeligt. Men jeg gider ikke sidde der og være udklædt som den eneste i min afdeling. Fik jeg sagt at det er i Allerød?! Det er altså langt væk ! Selvom vi bliver kørt til Nørreport, kan jeg ikke helt overskue turen hjem iført buksedragt og plateau. SÅ altså lidt pailletter og måske et par store øreringe må være hvad det kan blive til. Ja?

Hov og så lovede jeg jo et billede af mit charleston kostume fra dengang for mange år siden.
Så her er jeg som charleston med et twist af lidt 90’er stemning og en klo som hånd (?) Ja, vi lånte hinandens tøj i løbet af natten… Eller … jeg lånte de andres tøj. Hm.
Værsgo. Sneglcille på dansegulv med lidt for meget gin i blodet.

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Jeg var klædt ud som charleston pige og iklædt pailletter, fjer, handsker og cigaretrør (billeddokumentation), jeg dansede hele natten med en Zorro, en dykker, en “nøgen” mand, en vampyr og en […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *