The end of an era

Jeg var kort inde på det tidligere. Nanna flytter fra Vesterbro! Maaaan! Lige nu bor vi 20 meter fra hinanden. Fra på fredag bor vi 3 km fra hinanden. Øv. Hun flytter ind i samme hood som både Rachel og cykelrytter, hvilket jo er fedt, for på den måde at jeg kan se dem allesammen på samme tid, når jeg alligevel befinder mig på Nørrebro. Men jeg kommer godt nok til at savne de tidlige morgener på legepladsen med børn og kaffe. At der altid er en lige rundt om hjørnet, man kan låne bleer, børnepanodil og den slags af, døgnet rundt. Og ikke mindst vores fredags aftaler og kaffe/vin drikning til langt ud på natten, velvidende om at det tager 30 sekunder at trille hjem. hmpf!
.

3 replies
  1. Anonymous says:

    Kæreste Cecilie :)Ja, det er godt nok også lidt chokking for mig! SHIT! Kl.17.00 kommer flyttebilen (læs: bilerne)og snupser vores gear! OMG jeg får ANGST! – – – Men men men… så er det jo bare op på cyklen, for jeg er sikker på, at Otto og Arthur ikke kan undvære deres legedates kl. 9.30 på Broagergade – og det kan vi nok heller ikke. Godt jeg har så blændende benmuskler, at jeg i et snups er tilbage på Vesterbro – Og godt at min mor bor 5 mins fra dig – og at vuggestuen ligger 2 mins fra dig – Hey! Fra nu af henter du da bare mit barn!Ej, darling… Det er bare lidt afstand… Vi er stadig lige her!Knus og kys fra Nanna

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *