Tema?!

Mine gæster kommer om en time og jeg er ved at lave lagkager. Det slog mig lige at jeg helt ubevidst kører rimelig meget tema, se bare her: påfuglefjers servietter, påfuglefjersprint på jakken og på armen. Jeg kan vist rigtig godt lide påfuglefjer…


Posted using BlogPress from my iPhone

7 replies
  1. Cecilie says:

    Tak. Jeg er også glad for den 🙂 Den er fra Topshop og er købt for et års tid siden. Ved ikke om de har den endnu. Tjek evt Topshop.com

    Svar
  2. Cecilie says:

    Det er helt ok 🙂 Jeg kan ikke huske hvad størrelse min er. Men umiddelbart tror jeg ikke det betyder det store. Den har jo vandfaldseffekt fortil, så det gør ikke spor at den er oversized. Tror jeg 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *