Søndag kort og træt fortalt

Efter 4 timers nattesøvn og en rimelig aktiv dag er det begrænset hvor meget jeg kan skrive uden at det bliver fjollet på den overtrætte måde, eller bare sammenhængende. Men hæhæhæhæææh I slipper ikke for mig, nonoo… Så! Kort fortalt, pakkede jeg Otto sammen i klapvognen i formiddags og tog på udflugt i dyrehaven med Lotte B og company. Vi kørte derud med veterantog. Jep! Så det var et rimelig overgearet barn jeg fik med hjem om eftermiddagen, men efter lidt leg i gården og Spegepølsemadder og gulerødder til aftensmad (og lakridser til mig) var han sengeklar. Vi snakkede lidt om seje gamle toge og “baby pige” (lotte’s frederikke) og læste en halv historie og så gik han ellers kold. Jeg så lige et afsnit af The killing, børstede tænder og nu ligger jeg her og lynblogger på telefonen. Væk var søndagen! Men en dejlig en af slagsen. Godnat.


Posted using BlogPress from my iPhone

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *