So close…

og alligevel så irriterende skide langt fra… Jeg ville det  gerne og var begyndt at tro rigtig meget på det. Men ak og ve og suk og øv. Og pis! Herremeget pis! Sådan skulle det ikke være.
It wasn’t meant to be og hold nu kæft.
…Så taler vi ikke mere om det. Næh!

11 replies
 1. Anonymous says:

  Der er sikkert også fugt i murværket, som vi herhjemme plejer at sige til hinanden, når vi ser en lejlighed med en fed tagterasse.Der er noget andet, der lykkes en anden dag, ikke./Liselotte

  Svar
 2. Kristines Dilemma says:

  Men til gengæld er der er indlæg på vej om smukke dig på min blog. Jeg skal bare lige stalke din blog for billeder, jeg tør jo ikke helt at bruge billeder fra fb, det er jo lidt mere privat.

  Svar
 3. Cecilie says:

  HA! Det var sgu da på tide Kristine 😉 Fyr den bare af med facebookbilleder. Så længe freelancer og Otto ikke er på, har du grønt lys herfra.

  Svar
 4. Lillebitteblog says:

  Æv det kender jeg godt. Skal fx selv bruge hele sommeren på at læse til irriterende re-eksamen. Phew.Nå, hvis dig og Otto bruger legepladsen på Sdr. Bvld, så giver jeg sgu et glas hyldeblomst- IdaPS jeg er VILD med din blog- Ida

  Svar
 5. Sidsel says:

  Hvis jeg har forstået det rigtigt, og det håber jeg ved gud, at jeg har, synes jeg næsten du skal læse det her indlæg: http://sidselmh.blogspot.com/2011/06/all-messed-up.htmlJeg kan vist godt allerede nu afsløre, at det har en lidt mere melankolsk klang end dit indlæg. Må indrømme, at jeg er ret imponeret over at du kan håndtere det så overskudsagtigt som du gør. I hvert fald føler jeg mig lidt som en whiner lige nu… Især når jeg partout lytter til "Someone like you" på repeat… åh gud!Måske skal jeg bare beslutte mig for, at krølle mit hår ekstra godt i aften, tage den nye kjole på og den røde læbestift og så nedlægge den studenterfest. Tror det er vejen frem….. Måske også for dig? :-)/Sidsel

  Svar
 6. Dorthe K says:

  Pis pis pis.. Don't jinx it! Du ved det jo godt.. Du må gerne skrive indlægget, men gem det for guds skyld som kladde næste gang:-) For der kommer altså en næste gang!! I know!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *