Smil! det smitter. Sgu.

Efter episoden med den sure cyklist i går, har jeg tænkt en del over det der karma. Vi skal behandle hinanden ordentligt. Sgu. Også selvom vi har travlt, er sure, får for lidt sex, er stressede, sultne og så videre. For helt ærligt! Tag nu hvis jeg ikke havde mødt suresen i elevatoren i går og derved fået et godt grin og en god følelse i maven, så havde jeg med garanti været smågnaven resten af morgenen og jeg var måske kommet til at snerre af en kollega eller en kassedame, som også ville blive i dårligt humør og så ruller surhedslavinen.
Selvfølgelig må man være sur, og bande og brokke sig, det er jeg selv mester i. Men helt ærligt, det der med at pege fingre på ” fuck dig du er også bare dum og irriterende” måden, det hænger mig langt ud af halsen altså. At råbe kælling og luder af fremmede? Hvad fanden er det for en opførsel?!
Nå!
Jeg bliver simpelthen også nødt til at kommentere på det her blogfnidder om hvem der sutter røv på hvem, hvem der er ægte og hvem der ikke er. Det er sgu da ligemeget!!?? At jeg linker og laver indlæg om blogcrushes, om at jeg var ved at gå på røven over at møde Maren i virkeligheden er sgu ikke for at slikke nogen i anus, overhovedet. Hvorfor skulle jeg?! Når jeg har give aways er det for at glæde mine læsere, ikke for at provokere. Når det er sagt så tjek lige bitterfissen her. Hun er sjov. Hun hader mig med mine give aways, min latte drikning og min røvsutning. Men jeg kan godt lide hende, så jeg snaver hende lige godt og grundigt i i røven med et dobbeltlink!
Bitterfisse bitterfisse

God dag!

15 replies
 1. Christine says:

  haha igen idag får du et: "du er for sej"apropos… vi er generelt også ALT for dårlige til at rose og komplimentere hinanden. Det virker som om folk er så bange for at være FOR søde, FOR begejstrede, FOR glade for andre og det andre gør eller har (nyt tøj, flot hjem, ser godt ud osv…) Bare lige endnu en tanke:)

  Svar
 2. Kristines Dilemma says:

  haha, ja og hun tror at jeg hader hende, men i virkeligheden er jeg jo draget af hende. Men hvad fanden det giver mig jo en masse besøg. Men jeg tror at dem der kommer fra hende forventer et indlæg hvor jeg bitcher. Men det var jo i kommentaren folkens. Og så bitchy er den jo ikke.

  Svar
 3. Lisa says:

  Forhelvede! jeg fik et grimt billede på indersiden af mit øje, da du skrev “snaver godt og grundigt i røven” – Forhelvede!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *