Sååå det’ fredag

Tak for jeres kommentarer til indlægget i går, instant selvtillidsboost skulle jeg lige hilse og sige…
Jakken vandt. Og den ligger klar i min taske, sammen med et par høje sko, men ak! ingen makeup… Fuck! Det gik lidt stærkt i morges og på mit køkkenbord ligger der lige nu en velpakket makeuppung. Så smokey-eyes bliver der ikke noget af. Jeg må nøjes med concealer, blush og mascara, som er det eneste jeg har med. Øv.
Der kommer busser og henter hele kontoret kl 16 og så bliver vi ellers transporteret til Allerød, hvor festen skal afholdes. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal forvente, særligt fordi at der ikke er nogle af dem jeg taler med til hverdag, der skal med. Men jeg satser alligevel på at det bliver hyggeligt, om ikke andet en oplevelse. Altså. 70’er fest i Allerød ?! Med diskodanseundervisning og amerikanskinspireret buffet, hæh! Det kan da kun blive interessant… Jeg skal nok huske at knipse nogle (iphone)billeder.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *