Roskilde?!

Pffff… Vil sgu da meget hellere bare være her. På vestebro. Altså det kan da godt være at 90% af min omgangskreds, samt “nogen” skal derned. Og hvad så?! Jeg gider da ikke. Overhovedet. Nej. Nix.
Faktisk er jeg sikker på at broagergade legeplads er mindst lige så “dope” som Roskilde. Vi skal bare drikke tjotjaalt meget hyldeblomst saft, Otto og jeg,  fråde koldskål med kammerjunkere og danse amok til noget kaj og andrea. Bomtjikkebom. Der!
Awesome!

– Posted using BlogPress from my iPhone

5 replies
 1. Anonymous says:

  Har hvert år (når jeg ikke har været af sted forstås) roskildeblues, men programmet i år gør, at jeg blot har det i miiild grad (man vil vel altid gerne frådse i øl og musik). -Stine

  Svar
 2. Nadia says:

  I det mindste slipper man for at stå i kø til et lokum 8 gange om dagen. Man slipper også for folk der pisser ind i ens telt, tømmermænd og for alt for dyr mad.Åh det virker ikke, jeg vil med på Roskilde! Østerbro har aldrig været kedeligere.

  Svar
 3. Cecilie says:

  Mjaa. I starten synes jeg også at programmet gjorde det lidt nemmere. MEN så var det at jeg rent faktisk fik tilbudt en billet af min far, som jeg måtte takke nej til. Og lige der blev jeg bitter. ØV!

  Svar
 4. Anonymous says:

  Jeg ville også vildt gerne på Roskilde i år, dog er økonomien slet ikke til det ! Jeg ville ellers gerne drikke varme øl, være til randome koncerter og spise ulækker-dyr mad i en hel uge !

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *