Os’ mig Os mig!!

Maren har spurgt og det har Superheltemor også. Og jeg læser flittigt kommentarerne ovre hos dem, for jeg er også i tvivl. Helt vildt! Og jeres mening betyder voldmeget, så nu spørger jeg altså også. Reklamer? Er jeg pisseirriterende sellout agtig, hvis jeg siger ja til et par bannere og derved tjener lidt, eller er det forståeligt og cool med jer, læserne?!

Åååårh fuck jeg er i tvivl. Faktisk. I går var jeg sikker. I dag er jeg mindre sikker. Måske ved jeg det i morgen?!

25 replies
 1. Kristines Dilemma says:

  hmm, lige pt, synes jeg det værste i blogland er kvinder der spørger hvad deres læsere synes de skal gøre? ;-)Men hvor mange penge er det lige man kan tjene, fordi jeg klikker for det første aldrig på reklamer, og handler det ikke mest af alt om hvor mange kliks der kommer? Vores klik = dine penge eller?

  Svar
 2. Dorthe K says:

  Du sælger så meget ud!!! Og jeg gider overhovedet ikke læse din blog mere, hvis du smider reklamer på!NOT!!!Du er dig og det blir du jo ved med at være! Og reklamer kan man faktisk godt se bort fra – det er jo heldigvis ikke af den slags som ligefrem afbryder læsningen midtvejs (og faktisk synes jeg endda at tv-reklamer nogle gange kan være ret så handy'e – tissepauser, tid til at smøre en mad osv.).. Så hvis du dermed har til et par ekstra chokoladebarer, så siger jeg GO!

  Svar
 3. Cecilie says:

  @Kristine, Hæh! Ja, det er da også lidt ensformigt at vi allesammen spørger. Iiiih 🙂 Det er ikke noget med at vi kun tjener når folk klikker på reklamen. Det er udelukkende baseret på antal besøgene på bloggen. Og det er ikke noget svimlende beløb. Men nok til at jeg kan arbejde et par timer mindre, eller få råd til lidt mere takeout.

  Svar
 4. Sidsel says:

  Hvis det betyder, at du måske på nogle måder kan få en lettere hverdag ved at tjene lidt ekstra, synes jeg at du skal gøre det!Kan ikke se hvorfor nogle læsere skulle droppe en blog, bare fordi der kommer en reklame eller to, eller en million, for den sags skyld, på.Hvis man vælger bloggen fra af dén grund, mener jeg ikke, at man var her for the right reasons til at starte med. Men altså ja, hver sin mening!Tror dog ikke min egen blog ville kunne klare det…. Men det handler mest af alt om, at jeg har 2 faste læsere. Dem skulle jeg nødig miste. Hæhæ!Rigtig god weekend!

  Svar
 5. Anonymous says:

  Hvis du kan tjene en skilling på at blogge til dig selv og søde Otto, så tror jeg gerne vi ser bort fra reklamerne

  Svar
 6. Anonymous says:

  bare i ikke allesammen får mega lange tekst linier, så man skal dreje hovedet som om man ser tennis (som de har på bloggers delight)det er altså møj irriterende at læse! reklamer – fint tjen da lidt penge.

  Svar
 7. C says:

  Jeg kan så meget følge dine tanker! ;)Jeg føler mig selv ret sikker den ene dag, og den næste dag er det vendt og jeg aner ikke hvad jeg synes.Jeg tror jeg er kommet frem til "DO IT!" :DDu (og Maren og Superheltemor), har stærke blogs i forvejen, og jeg tror det vil være et virkelig fåtal af læsere, som vil blive SÅ irriterede at de ligefrem helt boycutter bloggen pga. lidt reklamer!

  Svar
 8. Anonymous says:

  Jeg synes det er fint med en reklame eller to.. Bare de ikke bliver for store og trækker al opmærksomheden.

  Svar
 9. Bettina says:

  Reklamebannere: Helt ok:-)Bare du ikke begynder at skrive "prøv-lige-å-se-den-her-mega-fine-designer-bla-bla-bla-bla", du har modtaget af et smart bureau, der vil ha næsten gratis publicity… Jeg orker det ikke – og det er IKKE fede blogindlæg, der kommer ud af det.Men synlige reklamer hvor du tjener lidt ekstra, så du og otto hygger lidt mere? Det skal du bare gøre!

  Svar
 10. Anonymous says:

  Mere takeout til dig! Jeg tror ikke der er noget der kan forstyre det lille fine univers du har kørende her – så synes bare du skal kaste dig ud i det. Eller i hvert fald gøre hvad du selv føler for 🙂

  Svar
 11. Anonymous says:

  Jeg må indrømme at jeg synes det fede ved en blog er at det er 100% dig. Du er ikke påvirket af at skulle sælge et eller andet produkt eller huske at takke de rigtige mennesker der nu har sendt en gave der helst skal vises på bloggen! Derfor mister jeg lidt interessen for blogs med reklamer (mest dem der fremviser ting de får – for det skal de jo)! Alligevel kan jeg godt forstå de ekstra håndøre trækker! Der er bare noget ved en blog hvor man er garanteret ærlighed. Meget idag er jo så reklamepåvirket :)Tak for god blog!

  Svar
 12. katrinemaries says:

  Ja ja ja, gør du da bare det. Det er selvfølgelig finest uden, men men men, det hiver ikke mig væk, og det er da kun dejligt at have råd til en ekstra Sarah Bernhardt kage eller en time mere for sig selv eller til din dreng… Go for it!

  Svar
 13. Anonymous says:

  Så længe reklamerne ikke bliver en del af bloggen, således at man skal scrolle forbi dem for at komme til indlæggene, som fx. ved bloggers delight bloggerne. – Det er simpelthen så irriterende. Ellers go for it.BTW du er genial 🙂

  Svar
 14. Dot says:

  Gør det endnelig, det generer ikke mig. Jeg læser gladeligt med. Jeg synes de der bannere er så harmløse.Men ikke noget af det der med at man skal klikke på 'læs mere' for at se resten af indlægget, tak. Det er SÅ irriterende, 'FierceogfattigpåSU' gør det bla. og der må jeg sige jeg er faldet fra. Det bliver simpelthen for irriterende i længden. Tiltag der gør at læse-venligheden bliver forringet giver ingen mening for mig. Bare mine to cents.Det er så skønt at læse med i dit lille univers! Jaaeh! Det nyder jeg..Kh Dot.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *