Nyheden !

Kan I huske den store nyhed jeg skrev om for et par måneder siden?? Hva?!
……….
Rachel er gravid! Jaaa! Med termin sidst i november. Rachel og hendes kæreste Michael er ved at forberede sig på at skulle være forældre for første gang. Det er helt vildt hyggeligt at følge med i. Og i dag havde Rachel og jeg blandt andet en hyggelig samtale om epidural, redebygning, scanninger og om mænd, og deres måde at forberede sig på. Michael  har f. eks. besluttet sig for at købe en bil og har derfor sat sin motorcykel til salg (Hvis du er interesseret i sådan en fætter, så se lige her. Vroom vroom! ).
Jeg som veninde forbereder mig også, og har allerede købt noget til den lille bebs i maven, nemlig en lillebitte body med hotdog print. Rachel fik den med hjem i dag og jeg håber at den falder i god jord derhjemme. Kan nu ikke forstille mig andet, da Michael er berygtet for at invitere på hotdogs og vi allesammen har spist mange mange hottere sammen i årenes løb. Jeg glemte desværre at tage et billede af den. Men Otto har en T-shirt i samme print. Den ser sådan ud:

….

6 replies
 1. C says:

  Åh hvor dejligt!Men hvorfor har jeg en mand som er komplet omvendt? Vi venter jo barn nr. 2 her om måned, og han har lige KØBT en motorcykel.. ?!(ikke med min gode vilje skal det lige siges)..

  Svar
 2. Cecilie says:

  Kehceub, mærket hedder Mini Rodini og er vist svensk. Jeg har købt det på nettet, men kan ikke lige huske hvilken netshop 🙂 C, Hæh! Har faktisk hørt om flere af den slags tilfælde 🙂 Det talte vi også om i dag. Otto's far købte også en motorcykel da jeg var gravid, vi var godt nok ikke kærester. Men altså alligevel! 🙂

  Svar
 3. Rachel - Som bliver tykkere as we speak;) says:

  Hehe, jeg tror at årsagen til at Michael sælger den nu er fordi jeg netop står i baggrunden og siger at han virkelig ikke behøver at sælge den og at vi ikke behøver en bil når vi bor på indre Nørrebro…. den dejlige tosse:)Og jeg eeeeelskeeeer hotdog-bodyen! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *